Το Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων στην Έκθεση «Ταξίδι 2019»

Το Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων στην Έκθεση «Ταξίδι 2019»

Κατόπιν προσκλήσεως του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου συμμετέχει στην Έκθεση «Ταξίδι 2019».

Η Έκθεση «Ταξίδι 2019» θα ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή, 3 Μαΐου (ώρες 16.00-22.00) και θα παραμείνει ανοικτή το Σάββατο, 4 Μαΐου (ώρες 16.00-22.00) και την Κυριακή, 5 Μαΐου 2019 (ώρες 15.00-22.00) στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα τελέσουν από κοινού ο Έντιμος Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ιωάννης Γούλιος την Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 και ώρα 17.00.

Οι επισκέπτες των περιπτέρων της Έκθεσης «Ταξίδι 2019» θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το προσωπικό των Ταξιδιωτικών Πρακτορείων για τις διάφορες δυνατότητες και ευκαιρίες πραγματοποίησης εξορμήσεων, καθώς επίσης θα μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες κι έτσι να γνωρίσουν τα προγράμματα ταξιδιού εντός και εκτός Κύπρου.

Κρίνεται εξαιρετικά θετική η συμμετοχή στην Έκθεση «Ταξίδι 2019» του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου.  Οι επισκέπτες του περιπτέρου του Γραφείου θα έχουν την ευκαιρία να πορευθούν σε δρόμους μοναστηριακούς, σε μονοπάτια εκκλησιαστικής φιλοξενίας και πνευματικής ανατροφοδότησης. Ιδιαίτερα σήμερα, με όλα αυτά που ταλανίζουν τον άνθρωπο,  αυτός ζητά τόπους σκιερούς, όπου θα βρει την ευλογία και την ξεκούραση στην ψυχή και το σώμα. Θα ξαποστάσει αντλώντας δύναμη, θάρρος και ελπίδα από τις κρυστάλλινες πηγές των Εκκλησιών και των Μοναστηριών μας, τόποι οι οποίοι μαρτυρούν, μέσα στους αιώνες, την ιστορία, την παράδοση, τον πολιτισμό και τη βαθιά πνευματικότητα του λαού μας.

Στην παρούσα Έκθεση, «Ταξίδι 2019», οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους συνεργάτες του Συνοδικού Γραφείου, οι οποίοι θα προσφέρουν κάθε δυνατή ενημέρωση, μέσα σε ένα πνεύμα αναστάσιμο και ατμόσφαιρα πασχαλινή της Διακαινησίμου εβδομάδας, και να προμηθευθούν ενημερωτικά έντυπα του Γραφείου και γενικά της Εκκλησίας της Κύπρου. Θα μας βρείτε στο περίπτερο 133 (δίπλα από την είσοδο).

Από το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post