Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 2 – 8 Μαΐου 2019

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 2 – 8 Μαΐου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Πέμπτη 2 Μαΐου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Αμαργέτη.

Το Σάββατο 4 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Την Κυριακή 5 Μαΐου θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στον Άγιο Αμβρόσιο.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 5 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Θωμά στον Άγιο Θωμά.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 3 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Εξωκκλήσι Ζωοδόχου Πηγής στο Παραμάλι. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αποστόλου Μάρκου στη Γιόλου.

Το Σάββατο 4 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Εξωκκλήσι Αγίας Ειρήνης στα Χολέτρια. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Ελεδιώ.

Την Κυριακή 5 Μαΐου θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Τίμη.

Την Τετάρτη 8 Μαΐου θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Ιωάννου του Θεολόγου στο Πραστιό Αυδήμου.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post