Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Τέταρτη διάλεξη – Τελετή Λήξης Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Τέταρτη διάλεξη – Τελετή Λήξης Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου

Η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, η 4η και τελευταία διάλεξη του φετινού ογδόου κύκλου του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 στις 8:00μ.μ στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου.

Η διάλεξη αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως στον Συνοικισμό Παραλιμνίου, όμως έχει μετατεθεί για την επόμενη μέρα και σε νέο χώρο διεξαγωγής.

Το θέμα της διάλεξης έχει τίτλο «Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, Προβλήματα και Προοπτικές»

Εισηγητές θα είναι οι έντιμοι δημάρχοι Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, Δερύνειας Άντρος Καραγιάννης και Σωτήρας Γιώργος Τάκκας.

Στο πλαίσιο της τελευταίας διάλεξης θα λάβει χώρα και η τελετή λήξης, όπου θα απονεμηθούν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης σε φίλους του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου που για όγδοη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχαν στο θεσμό. 

Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε όπως, οι συμμετέχοντες παραδώσουν την κάρτα μέλους κατά την προσέλευση τους.

Επίσης θα τιμηθεί ο κ. Κώστας Τσολάκης (Τρίζας) για την πολύτιμη προσφορά του στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, τη δημιουργία της Βιβλιοθήκης του Πολιτιστικού Κέντρου και το συγγραφικό του έργο.

‘Ωρα προσέλευσης 7:45μ.μ

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου    

Print Friendly, PDF & Email

Share this post