Ιερά Μητρόπολις Λεμεσού: Ανακοινώσεις Μαρτίου 2020

Ιερά Μητρόπολις Λεμεσού: Ανακοινώσεις Μαρτίου 2020

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι οι καθιερωμένες ομιλίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αθανασίου στις 18 και 19 Μαρτίου δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς επίσης και οι ομιλίες μετά το πέρας των Κατανυκτικών Εσπερινών. Επίσης όλες οι προγραμματισμένες ομιλίες και τα φιλανθρωπικά τσάγια των ενοριών αναστέλλονται λόγω των έκτακτων προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Ραδιοφωνικός μας Σταθμός εκπέμπει στην νέα συχνότητα 102,9 και μπορείτε να συνδεθείτε με αυτή. Εντός ολίγου η παλαιά συχνότητα 94,5 θα καταργηθεί. Η Συχνότητα 107,9 για την ορεινή περιοχή θα εξακολουθεί να εκπέμπει κανονικά.

Στον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας κάθε μέρα στις 5 μμ τελείται το Μέγα Απόδειπνο και κάθε Τετάρτη στις 5 το πρωί τελείται προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 6 μμ, θα τελεσθεί η ακολουθία της Β’ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και Αγίου Αρτεμίου κάθε  Παρασκευή κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα τελείται και δεύτερη ακολουθία των χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στις 8.30 μ.μ.

Στον Ιερό Ναό Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης κάθε Παρασκευή η ακολουθία των Χαιρετισμών θα αρχίζει στις 9 μμ, και θα ακολουθεί αγρυπνία.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωσήφ του Μνήστορος την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 8 μμ, θα τελεσθεί η ακολουθία της Β’ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου και θα ακολουθήσει Όρθρος και νυχτερινή Θεία Λειτουργία.

Στο Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καρμιώτισσας παρά το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού κάθε Παρασκευή η ακολουθία των Χαιρετισμών θα αρχίζει στις 8 μμ. Επίσης κάθε Κυριακή πρωί τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.

Από την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου των γάτων την Κυριακή 15 Μαρτίου θα Λειτουργήσει ο Πανιερώτατος τέως Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος τέως Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος θα τελεσθεί το ετήσιο μνημόσυνο της μακαριστής Καθηγουμένης Γερόντισσας Κασσιανής.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Φραγκούδη ζητεί νεωκόρο για τις ανάγκες του Ναού. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 99440448 και 99640091.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post