Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24- 30 Αυγούστου 2019

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24- 30 Αυγούστου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 25 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Θωμά στον Απόστολο Θωμά, όπου θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας Επτακώμης και θα αναπεμφθεί δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων της.

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στον Άγιο Ιωάννη. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βρυαίνης στα Μανδριά.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός Το προσεχές Σάββατο 24 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Αθανασίου στην Κάτω Πάφο.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης, όπου θα εορτασθεί η Αγία Κωνσταντία η εν Πάφω.

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό παρεκκλήσι Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου στη Γιόλου όπου θα εορτασθεί ο Άγιος Αρκάδιος επίσκοπος Αρσινόης. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό παρεκκλήσι του Τιμίου Προδρόμου στην Τάλα.

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στο Μούσερε.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post