Λειτουργίες και Κηρύγματα

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 21-25 Οκτωβρίου 2018

O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Γέρι. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 14-17 Οκτωβρίου 2018

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας του Τράχωνα στο Στρόβολο. Ακολούθως, θα προστεί του Εθνικού Μνημοσύνου του Τράχωνα. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7-9 Οκτωβρίου 2018

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος, θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον Διάκονο του ναού π. Χρύση Σαββίδη. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (28-30 Σεπτεμβρίου 2018)

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018, επ’ ευκαιρία της εορτής της ευρέσεως και ανακομιδής των τιμίων λειψάνων του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Νεοφύτου του Εγκλείστου και θαυματουργού, θα προστεί Πολυαρχιερατικού Συλλειτούργου στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Νεοφύτου στην Τάλα (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (22-26 Σεπτεμβρίου 2018)

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018, θα προστεί Πολυαρχιερατικού Συλλειτούργου στον Ιερό Ναό της του Χριστού Γεννήσεως στην Ταλα, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Βρυούλων κ. Παντελεήμονος και Κορωνείας κ. Παντελεήμονος και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Χύτρων κ. Λεοντίου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος, θα χειροτονήσει εις Πρεσβύτερο τον Ιεροδιάκονο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου π. Τριφύλλιο Ονησιφόρου. Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τον προχειρίσει εις Αρχιμανδρίτη. Ακολούθως, ο Μακαριώτατος, θα προστεί του Μνημοσύνου των αειμνήστων γονέων του.   Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. [...]

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 13-16 Σεπτεμβρίου 2018

 Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Στρόβολο. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 8-9 Σεπτεμβρίου 2018

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018, επ’ ευκαιρία της Εορτής του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Στρόβολο. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα προχειρίσει εις Πρωτοπρεσβύτερο τον πατέρα Ανδρέα Χρίστου. Στις 10.30 π.μ. της ιδίας, ο Μακαριώτατος, θα προστεί της Δοξολογίας, επ’ ευκαιρία της εορτής της Υπερμάχου Στρατηγού και προστάτιδος των Ενόπλων Δυνάμεων της Κύπρου στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο. O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου [...]

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1-6 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος το Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου 2018, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος του ομώνυμου συνοικισμού στη Λακατάμεια. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 26 Αυγούστου 2018

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο συνοικισμό Στροβόλου 3, όπου θα εορταστεί η Παναγία των Παίδων Έξω Μετοχίου. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19 Αυγούστου 2018

Την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στη Λακατάμεια. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, ο Θεοφιλέστατος θα χοροστατήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Ρηγίνου και Ορέστου της κοινότητος Απλικίου. Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμανδρίτης Ιωάννης την Κυριακή, 19  Αυγούστου 2018, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό  Αγίας Παρασκευής στην Γεροσκήπου.   Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου 16 Αυγούστου 2018  (περισσότερα…)