Λειτουργίες και Κηρύγματα

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 18 Φεβρουαρίου 2018

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Στρόβολο. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος, θα χειροτονήσει σε πρεσβύτερο τον διάκονο Ανδρέα Χρίστου. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 8-11 Φεβρουαρίου 2018

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος την Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους αυτοστέγασης Γερίου. Την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018, θα προστεί, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο,  του Αρχιερατικού Συλλειτούργου, που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4 Φεβρουαρίου 2018

Η Α.Μ.ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος, θα χειροτονήσει σε πρεσβύτερο τον διάκονο Σωκράτη Ανδρέου. Ακολούθως θα προστεί του Μνημοσύνου του αειμνήστου πατρός Σπυρίδωνος Δημοσθένους. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 27-28 Ιανουαρίου 2018

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος τo Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018, θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Στρόβολο. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος, θα χειροτονήσει σε πρεσβύτερο τον διάκονο Χρίστο Κλεάνθους. (περισσότερα…)

Ιησους

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 13-14 Ιανουαρίου 2018

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018, θα προστεί Αρχιερατικού Συλλειτούργου, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Δασούπολη, όπου έχουν κληθεί να εκκλησιαστούν τα Μέλη των Εκκλησιαστικών Επιτροπών (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5-7 Ιανουαρίου 2018

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018, θα προστεί της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και ακολούθως θα τελέσει τον Μέγα Αγιασμό, συλλειτουργούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Τριμυθούντος κ. Βαρνάβα. Στη συνέχεια, θα τελεσθεί από τον Μακαριώτατο η Ακολουθία της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, στο αλιευτικό καταφύγιο Ζυγίου. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018, θα προστεί της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Αγία Τριάδα (Αιγιαλούσης) από τις 7.00 π.μ έως τις 10.00 π.μ. και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί ο καθαγιασμός των υδάτων στη θάλασσα, δίπλα από τον [...]

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31Δεκεμβρίου 2017 – 1 Ιανουαρίου 2018

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Λευκωσία. Ακολούθως, ο Μακαριώτατος, θα προστεί του τεσσαρακονθήμερου Μνημοσύνου του αειμνήστου νομικού Κωνσταντίνου Αιμιλιανίδη. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24-25 Δεκεμβρίου 2017

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος τη Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου2017, επ’ ευκαιρία της Εορτής των Χριστουγέννων, θα προστεί της Θείας Λειτουργίας, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου, στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 3-4 Δεκεμβρίου 2017

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, το Εσπέρας θα χοροστατήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί. Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, το πρωί, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας στο Πλατύ Αγλαντζιάς. Την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017 (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19 Νοεμβρίου 2017

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017, θα λειτουργήσει  και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Φιλίππου στα Λατσιά. Την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017, θα προστεί Αρχιερατικού Συλλειτούργου, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Καρπασίας κ. Χριστοφόρου, και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Θεοτόκου στα Καμπιά. (περισσότερα…)