Λειτουργίες και Κηρύγματα

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 8-9 Δεκεμβρίου 2018

 H A.M. o  Aρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018, θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Έγκωμη. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος, θα χειροτονήσει εις Διάκονο τον κ. Αχιλλέα Κωνσταντινίδη, απόφοιτο του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία, όπου οι εκτοπισμένοι κάτοικοι Συρκανιάς Κυθρέας θα εορτάσουν την Αγία Άννα. Την επομένη το πρωΐ, θα λειτουργήσει και κηρύξει [...]

Θεραπεία του τυφλού από την Ιεριχόν

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 29 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου 2018

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο συνοικισμό Στροβόλου 3.   (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (23-26 Νοεμβρίου 2018)

O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή, 25 Nοεμβρίου 2018, θα συλλειτουργήσει με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο στον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη. Τη Δευτέρα, 26 Nοεμβρίου 2018, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στο συνοικισμό Άσπρες Στροβόλου. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο ιερό Παρεκκλήσιον Αγίας Αικατερίνης, εντός του Γυμνασίου «Ιωνά και Κολοκάση», στο Γέρι, όπου θα εορταστεί εκ μεταθέσεως η μνήμη της Αγίας [...]

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (18-21 Νοεμβρίου 2018)

 Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 18 Nοεμβρίου 2018, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στα Λατσιά. Ακολούθως θα προστεί του Τρισαγίου για τον ήρωα  ΕΠΥ Επικελευστή Μιχάλη Ηρακλέους. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (7 – 15 Νοεμβρίου 2018)

Η Α. Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος τη Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018, επ’ ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Λευκωσία. Την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, ημέρα κατά την οποία ο Μακαριώτατος άγει τα ονομαστήριά του, θα προστεί Αρχιερατικού Συλλειτούργου στον ίδιο Ιερό Ναό. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (2 – 4 Νοεμβρίου 2018)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018, θα προστεί Αρχιερατικού Συλλειτούργου και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλοχίου. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Οκτωβρίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018, θα λειτουργήσει στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία. Ακολούθως θα προστεί της καθιερωμένης Δοξολογίας για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.   (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 21-25 Οκτωβρίου 2018

O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Γέρι. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 14-17 Οκτωβρίου 2018

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας του Τράχωνα στο Στρόβολο. Ακολούθως, θα προστεί του Εθνικού Μνημοσύνου του Τράχωνα. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7-9 Οκτωβρίου 2018

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος, θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον Διάκονο του ναού π. Χρύση Σαββίδη. (περισσότερα…)