Ιερά Μητρόπολις Κιτίου

Εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στα Λειβάδια της Λάρνακας

Τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Εξάρχου του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βόστρων κ. Τιμοθέου, στον περίβολο του ι.ν. Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου, όπου υπάρχει ξωκκλήσι του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου. (περισσότερα…)

Πρόγραμμα Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κιτίου κ. Χρυσοστόμου κατά την Μεγάλη Εβδομάδα

Ι Ε Ρ Α  Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Η  Κ Ι Τ Ι Ο Υ Πρόγραμμα Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κιτίου κ. Χρυσοστόμου κατά την Μεγάλη Εβδομάδα ΚΑI ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡIΟΥ Π Α Σ Χ Α  2 0 1 8 ------------------------------------------------------------------------- Τηv Παρασκευή εσπέρας 30 Μαρτίου 2018 (και ώρα 6.30 μ.μ.) θα χoρoστατήσει στον παvηγυρίζovτα ιερό ναό αγίoυ Λαζάρoυ.  Τo Σάββατo τo πρωϊ 31 Μαρτίου 2018 (και ώρα 7.00 π.μ.) θα προεξάρχει του Αρχιερατικού Συλλείτουργου στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό αγίου Λαζάρου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Λειτουργίες-Κηρύγματα – Γ΄Στάση Χαιρετισμών (9 – 11 Μαρτίου 2018)

Ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή 9/3/2018 θα χοροστατήσει και θα αναγνώση την Γ΄Στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Ξυλοφάγου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Λειτουργίες-Κηρύγματα – B΄Στάση Χαιρετισμών (2 – 4 Μαρτίου 2018)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή 2/03/2018, θα χοροστατήσει και θα αναγνώσει την Β΄ Στάση των Χαιρετισμών θα αναγνώσει την Β΄Στάση των Χαιρετισμών στον Ι.Ν.Αποστόλου Βαρνάβα και Λουκά του ιατρού στον Συν. ΑΗΚ στην Λάρνακα.   Την Κυριακή 04/03/2018, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ι.Ν.Αγίου Ξενοφώντος στον Μαζωτό.   Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Α΄ Στάση Χαιρετισμών (23 Φεβρουαρίου 2018)

Ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή 23/02/2018, θα χοροστατήσει και θα αναγνώσει την Α΄ Στάση των Χαιρετισμών στον Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος στην Λάρνακα. (περισσότερα…)

Ιερά Μονή Σταυροβουνίου (ανδρική)

Ἡ Ἱερά Μονή εὑρίσκεται πλησίον τῆς κοινότητος Πυργά τῆς έπαρχίας Λάρνακος. Κοινόβιον. Πανηγυρίζει τήν 14ην Σεπτεμβρίου (Παγκόσμιος ῞Υψωσις τοῦ Τιμίου Σταυροῦ) καί τήν Κυριακήν τῆς Σταυροπροσκυνήσεως. ῾Ηγούμενος· Πανοσιολογιώτατος ᾿Αρχιμανδρίτης κ. ᾿Αθανάσιος. (περισσότερα…)

Πανήγυρις Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Δρομολαξιάς

Την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Δρομολαξιάς. Την Δευτέρα το απόγευμα στις 6.30 θα τελεσθεί μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός  χοροστατούνος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου κ.κ. Γεωργίου και θα γίνει λιτάνευση της ιερέας εικόνος του Προδρόμου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 23 Ιουλίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος, την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017, θα λειτουργήσει στον Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος στην Λάρνακα και θα προστεί του μνημοσύνου των πεσόντων κατά την βάρβαρη Τουρκική εισβολή του 1974. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 16 Ιουλίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος, την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, θα λειτουργήσει στον Ι.Ν.Αγίου Ιωάννη στην Λάρνακα και θα προστεί του μνημοσύνου των πεσόντων του προδοτικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 1974. (περισσότερα…)