Ιερά Μητρόπολις Πάφου

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 16-18 Μαρτίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 16 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Δ΄ Στάση και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αναβαργός. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 9-11 Μαρτίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 9 Μαρτίου θα προστεί της προηγιασμένης Θεία Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στη Φασούλα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Γ΄ Στάση και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 2 – 9 Μαρτίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 2 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Β΄ Στάση και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου. (περισσότερα…)

Δηλώσεις του Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεωργίου για το θέμα της αποποινικοποίησης των εκτρώσεων

Σχετικά με το θέμα της αποποινικοποίησης των εκτρώσεων, το οποίο και συζητήθηκε χθες ενώπιον της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βουλής, τοποθετήθηκε ο Μητροπολίτης Πάφου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Παρασκευή 2 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Β΄ Στάση και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου. (περισσότερα…)

Συνέντευξη Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεωργίου στην εφημερίδα «Σημερινή της Κυριακής»

Η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία βρίσκεται πέρα από κάθε υποφερτή υποχώρηση φτάσαμε στο σημείο να έχουμε αποδεκτεί σχεδόν όλες τις απαιτήσεις της Τουρκίας, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, τονίζει σε συνέντευξη του στη «Σ» ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 18 – 23 Φεβρουαρίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 18 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Καλανδίωνος στις Αρόδες και θα προστεί του μνημοσύνου του ήρωα Γεώργιου Παπαβερκίου. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 10 – 17 Φεβρουαρίου 2018

  Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 11 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Πάχνα όπου και θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4-8 Φεβρουαρίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 4 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αναρίτα. Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Ιανουαρίου-2 Φεβρουαρίου 2018

 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 28 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Πολέμι. Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Πραιτώρι.   Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 21 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς. Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει [...]