Ιερά Μητρόπολις Πάφου

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 25-26 Μαΐου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 25 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στο Πισσούρι. Κατά τη Θεία Λειτουργία θα χειροτονήσει εις διάκονο τον κ. Αριστοτέλη Πολυκάρπου. (περισσότερα…)

Ομιλία Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιου. Η Σοφία του Θεού και ο Ναός της του Θεού Σοφίας

Η Σοφία του Θεού και ο Ναός της του Θεού Σοφίας  Του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου Λευκωσία 8.5.2017   Ευχαριστώ τον Μακαριώτατο, τους ιερείς και την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας Στροβόλου που με κάλεσαν σ’ αυτή την εκδήλωση και μου ανάθεσαν τη διερεύνηση και παρουσίαση του θέματος ποιο Πρόσωπο τιμάται στους ναούς που φέρουν το όνομα «Αγία Σοφία» και πότε εορτάζει ένας τέτοιος ναός. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19 -20 Μαΐου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Τροοδιτίσσης, όπου θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον διάκονο της Μονής Σωφρόνιο. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 11-12 Μαΐου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 11 Μαΐου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στη Δρούσια. (περισσότερα…)

Ανακοίνωσις Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου για την Ιερά Μονή Χρυσορρογιατίσσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ Η Ιερά Μητρόπολις Πάφου ανακοινώνει ότι ως διάδοχος του παραιτηθέντος, λόγω προβλημάτων υγείας, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Χρυσορροϊατίσσης Διονυσίου, εξελέγη ο Οικονόμος Παγκράτιος, εκ των αδελφών της Ιεράς Μονής Τροοδιτίσσης. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 2 – 8 Μαΐου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Πέμπτη 2 Μαΐου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Αμαργέτη. (περισσότερα…)

Μεγάλη πανήγυρη των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Παχύαμμο Πάφου

Μέσα στο λαμπροφόρο κλίμα της Αναστάσεως και με τη θέα της γαλήνιας θάλασσας της περιοχής Αρσινόης, εορτάστηκε η ιερά μνήμη των Αγίων Νεομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στον ομώνυμο Ιερό Ναό τους στον Παχύαμμο της Πάφου, ο οποίος αποτελεί ολόχρονα, αλλ’ ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, μεγάλο πόλο έλξης πολλών προσκυνητών από όλο το νησί. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 21-25 Απριλίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο. Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης θα χοροστατήσει κατά τη ακολουθία των Αγίων Παθών στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 21-25 Απριλίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή, 21 Απριλίου το πρωί, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 12- 14 Απριλίου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 12 Απριλίου θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, θα αναγνώσει Στάσεις αυτού και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου. Την Κυριακή 14 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια. (περισσότερα…)