Ιερά Μητρόπολις Πάφου

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες- Κηρύγματα 24-28 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Αποστόλου Βαρνάβα στη Μεσόγη όπου θα προστεί και του μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες- Κηρύγματα 8-14 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Κοίλη. Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στα Μανδριά και θα χειροτονήσει τον διάκονο Σπύρο Σπύρου σε πρεσβύτερο. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες- Κηρύγματα 17-19 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στη Δορά. Την  Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στο Πισσούρι. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 28 Αυγούστου-6 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Δευτέρα 28 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στη Δρομολοξιά. Την Τρίτη 29 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 6-14 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Κοίλη. Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στα Μανδριά και θα χειροτονήσει τον διάκονο Σπύρο Σπύρου σε πρεσβύτερο. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 19-20 Αυγούστου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 19 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ρηγίνου και Ορέστη στην Τρεμιθούσα. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες Κηρύγματα 12- 15 Αυγούστου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 13 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως στη Λευκωσία και θα προστεί του μνημοσύνου του αειμνήστου Ανδρέα Μιτσίδη. (περισσότερα…)

Μητρόπολης Πάφου

Ανακοίνωση Ιεράς Μητρόπολις Πάφου για τις θερινές διακοπές (Αύγουστος 2017)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Ιερά Μητρόπολη Πάφου ανακοινώνει ότι τα γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά από τις 14/8/2017 μέχρι και τις 25/8/2017. Το γραφείο αδειών γάμου, θα είναι ανοικτό τις ακόλουθες ημερομηνίες: (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 30 Ιουλίου – 1η Αυγούστου 2017

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 30 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Μαραθούντα όπου ακολούθως θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 22-27 Ιουλίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 23 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στην Πενταλιά όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. (περισσότερα…)