Ιερά Μητρόπολις Πάφου

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες Κηρύγματα 24 – 30 Μαρτίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 24 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Μούτταλο. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Υποδοχή Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη στην Ιερά Μονή Σαλαμιωτίσσης (30-31 Μαρτίου 2019)

ΥΠΟΔΟΧΗ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΣΛΙΔΗ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 4:00μ.μ       Άφιξη του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη στην Ιερά Μονή Σαλαμιωτίσσης . (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 16 – 22 Μαρτίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 16 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας στην Αθηαίνου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 9-15 Μαρτίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 9 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στη Φασούλα. (περισσότερα…)

Θετικός στο ενδεχόμενο ανέγερσης Ναού στον κήπο ο Δήμαρχος Πάφου

Υπέρ της ανέγερσης ναού στον δημόσιο κήπο, στο κέντρο της Πάφου, τάσσεται υπό προϋποθέσεις ο δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος. Εκφράζοντας δημόσια τη θέση του για πρώτη φορά με την ιδιότητα του δημάρχου, ο κ. Φαίδωνος εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο ανέγερσης ναού στον δημόσιο κήπο, υπό την προϋπόθεση ότι το κτήριο θα συνάδει με τα υπόλοιπα νεοκλασικά κτίσματα του ιστορικού κέντρου. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 3 – 5 Μαρτίου 2019

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 3 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κόνωνος στην Κισσόνεργα, όπου στη συνέχεια θα προστεί και του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων των κοινοτήτων Κισσόνεργας και Τάλας. (περισσότερα…)

Χειροτονία νέου διακόνου από τον Μητροπολίτη Πάφου

Μέσα σε κλίμα πνευματικής χαράς τελέστηκε από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο σήμερα, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, στον κατάμεστο από κόσμο Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο, η εις Διάκονον χειροτονία του κ. Ιωάννη Νεάρχου, εγγάμου, πατέρα δύο τέκνων και υιού του πρεσβ. Μενελάου Νεάρχου από την Αγία Μαρίνα Κελοκεδάρων Πάφου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 17-22 Φεβρουαρίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο όπου θα χειροτονήσει εις διάκονο τον κ. Ιωάννη Νεάρχου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 9-13 Φεβρουαρίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 9 Φεβρουαρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Τραχυπέδουλα. (περισσότερα…)

Εκοιμήθη εν Κυρίω η Πρεσβυτέρα Μαρία Παπαχρυσοστόμου, μητέρα του Μητροπολίτου Πάφου

Εκοιμήθη εν Κυρίω τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 μακαριστή πρεσβυτέρα Μαρία Παπαχρυσοστόμου, μητέρα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου κ. Γεωργίου. (περισσότερα…)