Θέματα / Γεγονότα / Δραστηριότητες

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 20 – 26 Οκτωβρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 20 Οκτωβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιλαρίωνος στην Επισκοπή. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 13 – 18 Οκτωβρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 13 Οκτωβρίου θα τελέσει τα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Όμοδος. Η ακολουθία θα αρχίσει στις 8μ.μ. της Παρασκευής και αναμένεται να τελειώσει γύρω στις 2π.μ. του Σαββάτου. (περισσότερα…)

Ομιλία Μητροπολίτη Πάφου κ.Γεώργιου σε συνεστίαση Εκπαιδευτικών στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου 3 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Ομιλία σε συνεστίαση Εκπαιδευτικών στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου 3.10.2017 Του Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου   Μακαριώτατε, Κύριε Υπουργέ, Κυρίες και Κύριοι Συνειδητοποιώ ότι δεν κομίζω γλαύκα εις Αθήνας μιλώντας σε Εκπαιδευτικούς, με το να υπενθυμίσω ότι η στόχευση του σχολείου είναι διπλή: Η παροχή γνώσεων και η παροχή αγωγής. Το αναφέρω, όμως, για να σας πω ότι με απασχόλησε για μέρες, (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7-9 Οκτωβρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 7 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου στην Κισσούσα. Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στα Χολέτρια όπου θα προστεί και του μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Υποδοχή Τίμιας κάρας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος

Η Ιερά Μητρόπολις Πάφου και ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Αναβαργού ανακοινώνουν ότι την προσεχή Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 5μ.μ. ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος, κλήρος και λαός θα υποδεχτούν στην πλατεία μπροστά στον ναό, την κάρα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες- Κηρύγματα 24-28 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Αποστόλου Βαρνάβα στη Μεσόγη όπου θα προστεί και του μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες- Κηρύγματα 8-14 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Κοίλη. Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στα Μανδριά και θα χειροτονήσει τον διάκονο Σπύρο Σπύρου σε πρεσβύτερο. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες- Κηρύγματα 17-19 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στη Δορά. Την  Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στο Πισσούρι. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 30 Σεπτεμβρίου – 5 Οκτωβρίου 2017

  Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 30 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πενταλιά. Την Κυριακή 1ην Οκτωβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Αρμίνου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 28 Αυγούστου-6 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Δευτέρα 28 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στη Δρομολοξιά. Την Τρίτη 29 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει (περισσότερα…)