Θέματα / Γεγονότα / Δραστηριότητες

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 21- 27 Ιουλίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 22 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Καμπιά και θα προστεί του μνημοσύνου του ήρωα της κοινότητας Χρίστου Παπαϊωάννου. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 14 – 19 Ιουλίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 14 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης στη Λετύμπου. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 6 – 8 Ιουλίου 2018

  Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος το προσεχές Σάββατο 7 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στα Κούκλια όπου και θα προστεί του μνημοσύνου του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) της Κύπρου Αντιστράτηγου Ευάγγελου Φλωράκη (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 30 Ιουνίου – 7 Ιουλίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 1ην Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Νικολάου στην Νατά, όπου θα προστεί και του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24 – 29 Ιουνίου 2018

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου   Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 24 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στο Μέσα Χωριό, όπου θα προστεί και του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. Την Πέμπτη 28 Ιουνίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο. Την Παρασκευή 29 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάχνα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα συνχωροστατήσει μετά του Αρχιεπισκόπου Κύπρου [...]

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Πανηγυρικός Εσπερινός την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 Στις 7:30 Μ.Μ., στη «Στήλη του Αποστόλου Παύλου» στην Κάτω Πάφο

Με την ευκαιρία της εορτής των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και εις ανάμνησιν της επετείου της επίσκεψης και του κηρύγματος των Αποστόλων Βαρνάβα και Παύλου στην Πάφο θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 στις 7:30 μ.μ., στη «Στήλη του Αποστόλου Παύλου» στην Κάτω Πάφο (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 17 – 21 Ιουνίου 2018

 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 17 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Προδρόμι. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 17 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Κρήτου Μαρόττου. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 10-11 Ιουνίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 10 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στη Χούλου, όπου θα προστεί και του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. (περισσότερα…)

Μητροπολίτης Πάφου για ταυτότητες: «Θα γίνουμε ένας παγκόσμιος πολίτης χωρίς να έχει ρίζες»

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο του ΣΙΓΜΑ, ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, εξέφρασε την αντίθεσή του με την προωθούμενη αλλαγή στις ταυτότητες, όπου πλέον δεν θα αναγράφεται το όνομα του πατέρα. (περισσότερα…)