Θέματα / Γεγονότα / Δραστηριότητες

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Λειτουργίες – Κηρύγματα 16-18 Μαρτίου 2018

ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΡΙΜΥΘΟΥΝΤΟΣ  κ. ΒΑΡΝΑΒΑ   Την ερχόμενη Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Δ΄ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Χριστού Αλάμπρας (Ώρα έναρξης: 6:00μ.μ.). (περισσότερα…)

Πρόσκληση για την γιορτή του Αγίου Αντύπα (15 Απριλίου 2018)

Το προσφυγικό σωματείο «Το Πυρόι». Το Κοινοτικό Συμβούλιο και η Εκκλησιαστική Επιτροπή σας πληροφορούμε ότι, όπως κάθε χρόνο, θα γιορτάσουμε και φέτος για 44η  χρόνια στην  προσφυγιά, τον πολιούχο Άγιο του χωριού μας, Τον Άγιο Αντύπα.  Η γιορτή θα τελεστεί την Κυριακή του Θωμά 15 Απριλίου 2018 στην εκκλησία της Μεταμoρφώσεως του Σωτήρος στην κοινότητα Πέρα Χωριού Νήσου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Λειτουργίες – Κηρύγματα 9-10 Μαρτίου 2018

ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΕΣ  ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΡΙΜΥΘΟΥΝΤΟΣ  κ. ΒΑΡΝΑΒΑ   Την ερχόμενη Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Γ΄ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Παναγίας Σιας (Ώρα έναρξης: 6:00μ.μ.). (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Λειτουργίες – Κηρύγματα 2-4 Μαρτίου 2018

Την ερχόμενη Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, το εσπέρας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Β΄ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νήσου. (Ώρα έναρξης: 6:00μ.μ.) (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Α΄ Στάση Χαιρετισμών (23 Φεβρουαρίου 2018)

ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΡΙΜΥΘΟΥΝΤΟΣ  κ. ΒΑΡΝΑΒΑ   Την ερχόμενη Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018, το εσπέρας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Α΄ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Ποταμιάς. (Ώρα έναρξης: 6:00μ.μ.) (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Λειτουργίες – Κηρύγματα 18 Φεβρουαρίου 2018

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΡΙΜΥΘΟΥΝΤΟΣ  κ. ΒΑΡΝΑΒΑ Την ερχόμενη Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Μοσφιλωτής. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Λειτουργίες – Κηρύγματα 10 – 11 Φεβρουαρίου 2018

ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΡΙΜΥΘΟΥΝΤΟΣ  κ. ΒΑΡΝΑΒΑ Το ερχόμενο Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Κάτω Δρυ. Ώρα έναρξης: 5:00μ.μ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ  κ. ΠΑΥΛΟΥ Την ερχόμενη Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας Ιδαλίου. Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος, 8 Φεβρουαρίου 2018.

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1- 4 Φεβρουαρίου 2018

ΑΓΡΥΠΝΙΑ Αύριο Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018, το βράδυ (ώρα 8μ.μ.), ο Πανιερώτατος θα προστεί αγρυπνίας, με την ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Ιανουαρίου 2018

Την ερχόμενη Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Πέρα Χωρίου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Λειτουργίες – Κηρύγματα 16-21 Ιανουαρίου 2018

ΑΓΡΥΠΝΙΑ Την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018, το βράδυ, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα προστεί αγρυπνίας, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου, στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή. (Ώρα έναρξης: 8μ.μ.) (περισσότερα…)