Ι.Μ. Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Λειτουργίες-Κηρύγματα (16 -18 Μαρτίου 2018)

Την ερχόμενη Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 στις 6:00μ.μ ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου και θα αναγνώσει την Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παραλιμνίου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Διάλεξη με θέμα «Αντικοινωνική Συμπεριφορά: Εθισμοί και Διαδίκτυο»

Η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, η 3η κατά σειρά διάλεξη του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 στις 7:00μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως (οδός Πάροδος Λεωφόρου Πρωταρά, πίσω από τα κεντρικά γραφεία της ΣΠΕ Κοκκινοχωρίων). (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Λειτουργίες-Κηρύγματα (9 -11 Μαρτίου 2018)

Την ερχόμενη Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 στις 6:30μ.μ ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου και θα αναγνώσει την Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Συνοικισμού Αγίου Γεωργίου Αχερίτου - Βρυσούλλων. (περισσότερα…)

Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι των Αγίων Σαράντα (10 Μαρτίου 2018)

Ανακοινώνεται ότι η εορτή των Αγίων Τεσσαράκοντα μαρτύρων (9 Μαρτίου) στο ομώνυμο ξωκλήσι των Αγίων Σαράντα στο Παραλίμνι, θα τελεστεί εκ μεταθέσεως το Σαββάτο 10 Μαρτίου 2018 με Όρθρο και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τις 6:30 μέχρι τις 8:30π.μ. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Α΄ Στάση Χαιρετισμών (23 Φεβρουαρίου 2018)

Την ερχόμενη Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στις 5:00μ.μ ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου και θα αναγνώσει την Α΄ Στάση των Χαιρετισμών στην αρχαία μονή της Αγίας Νάπας. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Ακολουθίες Χαιρετισμών στο εξωκλήσι της Παναγιώτισσας στον Πρωταρά

Η Επιτροπή Εξωκλησίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, ανακοινώνει ότι κατά τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή, κάθε Παρασκευή στις 6:30μ.μ, θα τελείται η ακολουθία των Χαιρετισμών στο ξωκλήσι της Παναγίας στον Πρωταρά.  (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 18 Φεβρουαρίου 2018

Την ερχόμενη Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου και θα προστεί του ετήσιου μνημοσύνου των κεκοιμημένων μελών του κηπουρικού συλλόγου Παραλιμνίου Μακάριος ο Γ'. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και η Ιερά Μονή Αγίου Κενδέα, διαψεύδουν την είδηση που κυκλοφορεί μέσω μηνυμάτων  sms και από μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί έλευσης ιεράς εικόνας της Παναγίας Γολγοθά από τα Ιεροσόλυμα στην Ιερά Μονή Αγίου Κενδέα αύριο Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018.    Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και [...]

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Χειροτονία Διακόνου (11 Φεβρουαρίου 2018)

Την ερχόμενη Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Σωτήρος στη Σωτήρα Αμμοχώστου και θα χειροτονήσει εις διάκονο τον κ. Μάριο Ανδρέου, ιεροσπουδαστή.  (περισσότερα…)