Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 22 Σεπτεμβρίου 2019

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ Την ερχόμενη Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στο Μαθιάτη. (περισσότερα…)

Ονομαστήρια Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019, εορτή του Οσίου Ησαΐου του κτήτορος της Ιεράς Μονής Κύκκου, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Συναυλία με έργα κλασικού και ελληνικού ρεπερτορίου (Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΝΙΚΟΛΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, στο πλαίσιο της στήριξης της πολιτισμικής δημιουργίας και παραγωγής της νέας γενιάς, διοργανώνει κονσέρτο του νεαρού ταλαντούχου πιανίστα και ερμηνευτή Νικόλα Αντωνιάδη με έργα κλασικού και ελληνικού ρεπερτορίου (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Ημέρα Περιβάλλοντος «Ελάτε ν’ αγαπήσουμε τη Γη»

Σε μια εποχή όπου οι κλιματικές αλλαγές  οδηγούν στην καταστροφή δεν αποτελούν προειδοποίηση, αλλά είναι γεγονός.  Έχουμε όλοι την ευθύνη να προσπαθήσουμε να σώσουμε το περιβάλλον ακόμα και την υστάτη. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Ήμερα Περιβάλλοντος – Φεστιβάλ με προϊόντα του παραγωγό στον καταναλωτή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ήμερα Περιβάλλοντος Φεστιβάλ με προϊόντα του παραγωγό στον καταναλωτή   Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, μέρα προσευχής για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και των οικολογικών προβληματισμών που μαστίζουν τον πλανήτη μας (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Προσκυνηματική εκδρομή στη Σερβία (4-8 Οκτωβρίου 2019)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 800 χρόνων από την Ίδρυση της Εκκλησίας της Σερβίας και των εορτασμών που θα διοργανωθούν για το μεγάλο αυτό γεγονός, η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής θα πραγματοποιήσει, από τις 4 μέχρι και τις 8 ερχομένου μηνός Οκτωβρίου, πενθήμερη προσκυνηματική εκδρομή σε διάφορα προσκυνήματα και άλλα αξιοθέατα στη Σερβία. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 25-26 Ιουλίου 2019

Αύριο Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019, το εσπέρας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στους Εργάτες. Την Παρασκευή το εσπέρας ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή του Αγίου Παντελεήμονος Αχερά.   Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής, 24 Ιουλίου 2019.

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19-21 Ιουλίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας αύριο Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Προφήτου Ηλιού στους Αγίους Τριμιθιάς. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 12-14 Ιουλίου 2019

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΩΝ ΗΛΙΟΦΩΤΩΝ Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ανακοινώσει ότι το ερχόμενο Σάββατο, 13 Ιουλίου, εορτή των Αγίων Ηλιοφώτων, πανηγυρίζει ο ομώνυμος ναός που βρίσκεται κοντά στην Κάτω Μονή. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 29-30 Ιουνίου 2019

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ Το ερχόμενο Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019, το πρωί, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό των Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στο Τσέρι (περισσότερα…)