Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Νέου Χωρίου Κυθρέας στην Αγλαντζιά (Παρασκευή 17 Μαΐου προς Σάββατο 18 Μαΐου 2019)

Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Νέου Χωρίου Κυθρέας στην Αγλαντζιά (Παρασκευή 17 Μαΐου προς Σάββατο 18 Μαΐου 2019)

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 17/04/2019 - 17/05/2019
Ολοήμερο

Κατηγορίες


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι το εσπέρας της Παρασκευής 17 Μαΐου προς Σάββατο 18 Μαΐου 2019 θα τελεστούν τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού του Αγίου Χαραλάμπους Νέου Χωρίου Κυθρέας στην Αγλαντζιά. Επίσης, με την ευκαιρία των Εγκαινίων θα μεταφερθούν για προσκύνηση από τους πιστούς τεμάχια Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χαραλάμπους και του Αγίου Δημητριανού επισκόπου Χύτρων (Κυθρέας).

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών

 

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019. Ώρα 20.00

Άφιξη των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χαραλάμπους και του Αγίου Δημητριανού επισκόπου Χύτρων (Κυθρέας), για προσκύνηση από τους πιστούς. Υποδοχή των Ιερών Λειψάνων, στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, από την Α. Μ. τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο.

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος της Α. Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου.

Ακολουθία του Όρθρου.

Ακολουθία των Εγκαινίων προϊσταμένου της Α. Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου και συμπαραστατούμενου από τον Επίσκοπο Μεσαορίας κ. Γρηγόριο.

 

Σάββατο 18 Μαΐου 2019. Πρώτες πρωϊνές ώρες.

Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου

Καλούνται οι πιστοί να συμμετάσχουν στις Ακολουθίες και στον Εγκαινιασμό του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Νέου Χωρίου Κυθρέας στην Αγλαντζιά.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραμματέα της Εκκλησιαστικής Επιτροπής κ. Θεόδωρο Μεϊβατζή, τηλέφωνο  99631145.

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Χαραλάμπους Νέου Χωρίου Κυθρέας στην Αγλαντζιά.

Share this post