Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Ἐναρξη του έβδομου κύκλου διαλέξεων του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Ἐναρξη του έβδομου κύκλου διαλέξεων του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018

Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 17/05/2018
Ολοήμερο

Τοποθεσίας
Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας-Αμμοχώστου

Κατηγορίες


Η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνουν την έναρξη του έβδομου κύκλου διαλέξεων του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου.  Για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018, το πρόγραμμα των διαλέξεων παρουσιάζει σημαντικές πρωτοτυπίες, ώστε αυτό να γίνει περισσότερο βιωματικό και με θέματα που καλύπτουν ένα γενικότερο φάσμα ενδιαφέροντος.

Φέτος θα πραγματοποιηθούν μόνο τέσσερις συναντήσεις, αντί οκτώ που είχαμε κατά τις προηγούμενες χρονιές. Οι συναντήσεις θα έχουν τη μορφή συζήτησης στρογγυλής τραπέζης, κατά την οποία δύο ή τρεις ομιλητές θα παρουσιάζουν σύντομη εισήγηση γύρω από ένα κοινό θέμα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθεί συζήτηση.

Όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Φιλικής Εταιρείας 13, Παραλίμνι (Πάροδος Λεωφόρου Πρωταρά, πίσω από τα κεντρικά γραφεία της ΣΠΕ Κοκκινοχωρίων). Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017, και ώρα 7 μ.μ.

Με την ολοκλήρωση των διαλέξεων, κατά την τελετή λήξης (17 Μαΐου 2018), θα απονεμηθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Πνευματικής Διακονίας Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στα τηλ. 23812456/7.

Πρόγραμμα διαλέξεων 7ου Κύκλου Σαλαμίνιου (2017-2018)

Συμπληρώστε ηλεκτρονικά το έντυπο συμμετοχής

Share this post