Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Ανακοίνωση-πρόσκληση στον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους Νέου Χωριού Κυθρέας 8-9 Φεβρουαρίου 2018

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Ανακοίνωση-πρόσκληση στον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους Νέου Χωριού Κυθρέας 8-9 Φεβρουαρίου 2018

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι οι Εκκλησιαστικές Επιτροπές Αγίου Χαραλάμπους Νέου Χωριού Κυθρέας και Παρεκκλησίου στην Αγλαντζιά, το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα οργανωμένα σύνολα του Νέου Χωριού Κυθρέας σας προσκαλούν στην πανήγυρι του πολιούχου της κοινότητας.

Σημειώνεται ότι η εορτή του Αγίου Χαραλάμπους μετατίθεται από τις 10 στις 9 Φεβρουαρίου, λόγω του ότι εφέτος είναι Ψυχοσάββατο και η ακολουθία διαμορφώνεται καταλλήλως:

Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός θα τελεστεί την Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018, στις 4.30 μ.μ. στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Χαραλάμπους Νέου Χωριού στην Αγλαντζιά, όπου λειτουργεί ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Διομήδης Κωνσταντίνου. Την επομένη, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ιερό Ναό, προϊσταμένου του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.

Όσοι από τους πιστούς επιθυμούν μπορούν να φέρουν μαζί τους πρόσφορα και κόλλυβα για την Αρτοκλασία και τα μνημόσυνα.

Προσευχή και επιθυμία όλων να επιστρέψουμε ελεύθεροι στους τόπους μας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θεόδωρος Μεϊβατσής, μέλος εκκλησιαστικής επιτροπής Τηλ. 99 63 11 45.

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή, για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Χαραλάμπους Νέου Χωριού Κυθρέας.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post