Οπτικοακουστικό υλικό

Συνέντευξη Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χυσοστόμου στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» του ΡΙΚ (16 Μαΐου 2017)

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος την Τρίτη, 16 Μαΐου 2017, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" του ΡΙΚ, απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά με το Κυπριακό και τις επικείμενες προεδρικές εκλογές. (περισσότερα…)

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Συρθήκαμε στις συνομιλίες της Γενεύης

"Συρθήκαμε χωρίς να μας δοθεί πειστική εξήγηση στις συνομιλίες της Γενεύης οι οποίες πιστεύω ότι δεν θα καταλήξουν σε συμφωνία γιατί αν αυτό συμβεί η συμφωνία θα είναι σε βάρος του Ελληνισμού". (περισσότερα…)

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ «ΤΕΤ Α ΤΕΤ» με τον Τάσο Τρύφωνος (ΡΙΚ, 2013)

Με την ευκαιρία της 10ης επετείου της ενθρονίσεως στον Αποστολικό Θρόνο της Εκκλησίας της Κύπρου, της Α. Μ. του Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ. κ. Χρυσοστόμου, αναδημοσιεύουμε την συνέντευξη στο ΡΙΚ, στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ, της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2013, στο δημοσιογράφο κ. Τάσο Τρύφωνος. (περισσότερα…)

Δηλώσεις του Μακαριωτάτου για το Σύμφωνο Συμβίωσης

Δείτε πιο κάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του Μακαριωτάτου σχετικά με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για το Σύμφωνο Συμβίωσης, στην εκπομπή του ΡΙΚ "Από Μέρα σε Μέρα" ...

Συνέντευξη του Μακαριωτάτου στoν ANT1

Παρακολουθήστε τη Συνέντευξη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. κ. Χρυσοστόμου που έδωσε την Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014, στο Δημοσιογράφο του καναλιού ΑΝΤ1, κ. Κυριάκο Πομηλορίδη. Πρώτο μέρος: Δεύτερο μέρος:

«Η Εκκλησία συμπαραστέκεται στον λαό με όλη τη δύναμη της ψυχής της»

«Εμείς ως Εκκλησία συμπαριστάμεθα στον λαό με όλη τη δύναμη της ψυχής μας. Έχουμε το κοινωνικό παντοπωλείο, δίνουμε τρόφημα τουλάχιστον για 10.000 άτομα ημερήσια...» Δείτε την υπόλοιπη δήλωση πιο κάτω:  

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Συνέντευξη Μακαριωτάτου στην εκπομπή του ΡΙΚ «ΤΕΤ Α ΤΕΤ» με τον κ. Τάσο Τρύφωνος

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013, στο Δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος, ο οποίος παρουσιάζει και επιμελείται την εκπομπή «ΤΕΤ Α ΤΕΤ» στο ΡΙΚ1 Δείτε τη συνένετυξη εδώ... (περισσότερα…)

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Ομιλία της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως

Παρακολουθήστε το βίντεο της ομιλίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. κ. Χρυσοστόμου, την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 7 Απριλίου 2013, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας στην Παλουριώτισσα. (περισσότερα…)

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Ομιλία της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Παρακολουθήστε το βίντεο της ομιλίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. κ. Χρυσοστόμου, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 24 Μαρτίου 2013, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, στο Στρόβολο. (περισσότερα…)

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Ο Μακαριώτατος μιλά στο κανάλι Hellenic TV1 του Λονδίνου

Παρακολουθήστε τη Συνέντευξη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. κ. Χρυσοστόμου που έδωσε την Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012, στο Δημοσιογράφο της Ελληνικής Τηλεόρασης του Λονδίνου, κ. Μάριο Καμιναρίδη.  (περισσότερα…)