Θέματα / Γεγονότα / Δραστηριότητες

Λαμπρή Πανήγυρη για τον Άγιο Νεόφυτο στη Μονή του στην Πάφο

Τῶν Λευκάρων τόν γόνον καὶ Κυπρίων τὸ καύχημα...» εόρτασε πανηγυρικά για ακόμη μία φορά η φερώνυμος Ιερά Μονή του στην Πάφο. Το απόγευμα της Πέμπτης 23ης Ιανουαρίου τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος τού Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Χύτρων κ. Λεοντίου (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 26 – 30 Ιανουαρίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 26 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Προδρόμι. (περισσότερα…)

Ομιλία Μητροπολίτου Πάφου κ. Γεωργίου: Παρουσίαση των εκκλησιαστικών απάντων του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ΄ Λευκωσία 20.1.2020 Του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου   Υπάρχουν άνθρωποι που πέρασαν από τη γη αυτή, μένοντας άγνωστοι και απαρατήρητοι στην εποχή τους και που αναγνωρίστηκαν και εκτιμήθηκαν σε επόμενες εποχές. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19 Ιανουαρίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 19 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Πολέμι. Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 19 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραμάλι. Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου την προσεχή Κυριακή 19 Ιανουαρίου θα κηρύξουν ως εξής:   Παύλος Άρκου                     Μαντριά Αλέξανδρος Μπιτσιούνης       Λέμπα Γεώργιος Σαββίδης               Τίμη   ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 10- 12 Ιανουαρίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 10 Ιανουαρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Θεοδοσίου στην Αχέλεια. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4 – 6 Ιανουαρίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 5 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στη Πάφο, όπου θα τελέσει και των Μέγα Αγιασμό της παραμονής των Θεοφανίων. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 29 Δεκεμβρίου 2019 – 3 Ιανουαρίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 29 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Τίμη. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 21 – 27 Δεκεμβρίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 21 Δεκεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας στην Κοιλίνια. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 14-15 Δεκεμβρίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 14 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Πάχνα όπου θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον διάκονο Αριστοτέλη Πολυκάρπου. (περισσότερα…)