Εορτολόγιο 2023 των Εκκλησιαστικών Επιτροπών των Ενοριών και Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου (Διαμερίσματος Μεσαορίας)

Εορτολόγιο 2023 των Εκκλησιαστικών Επιτροπών των Ενοριών και Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου (Διαμερίσματος Μεσαορίας)

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 01/01/2023 - 31/12/2023
Ολοήμερο

Κατηγορίες


Όπως κάθε χρόνο, κυκλοφορεί το νέο Εορτολόγιο των Εκκλησιαστικών Επιτροπών των Ενοριών και Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου (Διαμερίσματος Μεσαορίας). Το Εορτολόγιο εκδίδεται για πέμπτη συνεχή χρονιά. Το Εορτολόγιο του 2023 είναι αφιερωμένο στον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο, ένα ιδιαίτερα δημοφιλή Άγιο στην Κύπρο, στον οποίο είναι αφιερωμένοι εκατοντάδες ναοί, παρεκκλήσια και εξωκκλήσια. Περιλαμβάνει ενδιαφέρον κείμενο για το βίο, το μαρτύριο και τα θρησκευτικά άσματα για τον Άγιο Γεώργιο.

Το Εορτολόγιο περιλαμβάνει χαιρετισμούς του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β΄ και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου, Προέδρου των Εκκλησιαστικών Επιτροπών των ενοριών και κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου (Διαμερίσματος Μεσαορίας), πληροφορίες για τη διοικητική οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και κοσμείται από φωτογραφίες ναών αφιερωμένων στον Άγιο Γεώργιο, οι οποίοι βρίσκονται στην κατεχόμενη Μεσαορία.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την απόκτηση του Εορτολογίου 2023, μπορείτε να αποταθείτε στο Γραφείο Ενοριών και Κοινοτήτων της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας (Διαμερίσματος Μεσαορίας), στο τηλέφωνο 22554611 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].cy ή στο Βιβλιοπωλείο Φωτοδότες (Τηλέφωνα: 22430301 / 22344309).

Δείτε το Εορτολόγιο 2023, σε μορφή pdf, εδώ…

 

Από το Γραφείο των Εκκλησιαστικών Επιτροπών των Ενοριών και Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου (Διαμερίσματος Μεσαορίας)

Share this post