Επίσημη επίσκεψη της Α.Σ. του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου στην Κύπρο

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

Επίσημη επίσκεψη της Α.Σ. του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου στην Κύπρο

Η Α.Σ. Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΡΗΤΗΣ κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 8-15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η Α.Σ. ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ύστερα από πρόσκληση της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, αφικνείται σήμερα  Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016 στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, προς πραγματοποίηση επταήμερης επίσημης επίσκεψης στη νήσο μας. Τούτον θα συνοδεύουν ο Αρχιμανδρίτης Πρόδρομος Ξενάκης και ο Διάκονος Γεώργιος Χανιωτάκης.

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο και τη συνοδεία του θα υποδεχθούν στο Αεροδρόμιο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος.
Το Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή των ιερών λειψάνων του Αγίου Μηνά (ώρα 16:50) και ακολούθως (ώρα 17:00) η Α.Σ. ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος θα προστεί του Αρχιερατικού εσπερινού στον ιερό ναό Αγίου Μηνά στο Γέρι, επ’ ευκαρία της άφιξης των ιερών λειψάνων του Αγίου Μηνά από την Κρήτη.

Την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016, η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος και η Α.Σ. ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος θα προστούν του Αρχιερατικού Συλλειτούργου, που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο.

Κατά τη διάρκεια της εδώ παραμονής του, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης θα επισκεφθεί Ιερές Μητροπόλεις και Ιερές Μονές της νήσου μας.

Από την Κύπρο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος και η συνοδεία του θα αναχωρήσουν την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 .

Πρόγραμμα

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,
8 Ιανουαρίου 2016.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post