Εσπερίδα – Εργαστήριο Νέων με θέμα «Η ολοκλήρωση του προσώπου»

Εσπερίδα - Εργαστήριο Νέων με θέμα «Η ολοκλήρωση του προσώπου»

Εσπερίδα – Εργαστήριο Νέων με θέμα «Η ολοκλήρωση του προσώπου»

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου διοργανώνει Εσπερίδα με θέμα «Η ολοκλήρωση του προσώπου» την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στην Αρχιεπισκοπή. Ομιλητές θα είναι ο Αρχιμανδρίτης Ζαχαρίας Ζάχαρου (Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου, Έσσεξ), με θέμα «Κατοικητήριο του Θεού διά των μυστηρίων της Εκκλησίας» και ο Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Θερμός (θεολόγος-ψυχίαστρος) με θέμα «Το ανθρώπινο πρόσωπο στον σύγχρονο κόσμο». Η Εσπερίδα θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Μετά την Εσπερίδα θα ακολουθήσει Εργαστήριο Νέων, που θα γίνει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 9:30 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Πλατύ Αγλαντζιάς. Στο Εργαστήριο Νέων θα συμμετέχουν με παρεμβάσεις τους ο Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος, ο Αρχιμανδρίτης Ζαχαρίας Ζάχαρου και ο Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Θερμός (θεολόγος-ψυχίατρος).

Η συμμετοχή στο Εργαστήριο Νέων γίνεται μόνο με προεγγραφή και αφορά νέους ηλικίας μέχρι 35 ετών. Για εγγραφή συμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής και αποστείλετέ την μέχρι την Παρασκευή 30/1/2014, στο τηλεομοιότυπο (fax) 22554774 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι΄αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες: Γραφείο Εκκλησιαστικής Κατηχήσεως και Διακονίας – τηλέφωνο 22554610 (ώρες γραφείου) και με μήνυμα στο κινητό 99345595

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

Share this post