Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες Κηρύγματα 7 – 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες Κηρύγματα 7 – 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος, την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στο συνοικισμό Καμάρες στη Λάρνακα. Την επομένη, το πρωΐ, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Στρόβολο.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζον Παρεκκλήσιον Παναγίας Τσαμπίκας στο Πέρα Χωριό Νήσου. Την επομένη, το πρωΐ, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπαντανάσσης στην Αγροκηπιά.

Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμανδρίτης Ιωάννης την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016, επ’ ευκαιρία της εορτής του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας του Τράχωνα στο Στρόβολο.

Ο Πανοσιολιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου π. Γρηγόριος Μουσουρούλλης την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016, θα προστεί της Θείας Λειτουργίας και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας του Τράχωνα στο Στρόβολο.

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,
6 Σεπτεμβρίου 2016.

 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post