Έφθασε στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη η Α.Σ. ο Αρχιεπίσκοπος Καρελίας και πάσης Φιλλανδίας κ. Λέων

Έφθασε στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη η Α.Σ. ο Αρχιεπίσκοπος Καρελίας και πάσης Φιλλανδίας κ. Λέων

Η Α.Σ. ο Αρχιεπίσκοπος Καρελίας και πάσης Φιλλανδίας κ.κ. Λέων, ύστερα από  πρόσκληση της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, έφθασε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 14.50΄ (πτήση OS831), προς πραγματοποίηση επταήμερης επίσημης επίσκεψης στη νήσο μας.

Στο Αεροδρόμιο Λάρνακας τον υποδέχθη ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος. Το Σεβασμιώτατο συνοδεύουν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ανδρέας (Antti Mikael Larikka), Διάκονος π. Έρασμος (Osmo Kurola) και ο Γραμματέας κ. Γάϊος (Kaj Appelberg).

Από την Εκκλησία της Κύπρου παρέστησαν στην υποδοχή, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος, οι Θεοφιλέστατοι Χωρεπίσκοποι Καρπασίας κ. Χριστοφόρος και Μεσαορίας κ. Γρηγόριος καθώς και ο Δρ. Ανδρέας Μιτσίδης.

Το βράδυ ο Σεβασμιώτατος με τη συνοδεία του θα επισκεφθούν το Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, ενώ αύριο στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή στα προπύλαια του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου και θα ακολουθήσει Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννου. Στη συνέχεια ο κλήρος και λαός θα έχουν την ευκαιρία να χαιρετήσουν το Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Φιλλανδίας στο Μέγα Συνοδικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Η επίσκεψη στην Εκκλησία της Κύπρου του Προκαθημένου της Αυτόνομης Εκκλησίας της Φιλλανδίας ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010.

Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας

Έφθασε στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη η Α.Σ. ο Αρχιεπίσκοπος Καρελίας και πάσης Φιλλανδίας κ. Λέων1

Print Friendly, PDF & Email

Share this post