Ο Άγιος Σπυρίδωνας, επίσκοπος Τριμυθούντος, τιμάται από τη γενέτειρα του Άσσια της Μεσαορίας (11-12 Δεκεμβρίου 2017)

Ο Άγιος Σπυρίδωνας, επίσκοπος Τριμυθούντος, τιμάται από τη γενέτειρα του Άσσια της Μεσαορίας (11-12 Δεκεμβρίου 2017)

Πρόσκληση

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Κοινότητα Άσσιας, γενέτειρα του Αγίου Σπυρίδωνος επισκόπου Τριμυθούντος, οι Εκκλησιαστικές Επιτροπές των ενοριών Αγίου Γεωργίου και Τιμίου Προδρόμου της κοινότητας Άσσιας και το Κοινοτικό Συμβούλιο Άσσιας και όλα τα οργανωμένα σύνολα, πανηγυρίζουν τον Άγιο Σπυρίδωνα στην προσφυγιά.

Θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος, την Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος (παλαιό κοιμητήριο, Λευκωσίας). Του Πανηγυρικού Εσπερινού θα προστεί η Α. Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος.

Ώρα έναρξης του Εσπερινού: 5:00 μ.μ.

Την Tρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, ανήμερα της εορτής, θα λειτουργήσει και κηρύξει, στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος.

Όλοι μαζί τιμούμε το καύχημα και το σέμνωμα της Άσσιας της αγαπημένης, της Άσσιας της αλησμόνητης. Καλούνται οι Ασσιώτες και όλοι οι πιστοί να συμμετάσχουν στον εορτασμό.

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή για τις Εκκλησιαστικές Επιτροπές των Ενοριών Αγίου Γεωργίου και Τιμίου Προδρόμου  και το Κοινοτικό Συμβούλιο Άσσιας

Print Friendly, PDF & Email

Share this post