Το΄Ιδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ τιμά τα ονομαστήρια του Εθνάρχη Μακαρίου Γ’

Ίδρυμα Μακαρίου

Το΄Ιδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ τιμά τα ονομαστήρια του Εθνάρχη Μακαρίου Γ’

Το ΄Ιδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ , ανακοινώνει ότι θα τιμήσει τα ονομαστήρια του Εθνάρχη Μακαρίου Γ’  την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 με δωρεάν είσοδο στο Βυζαντινό Μουσείου και την Πινακοθήκη του Ιδρύματος για τους Κύπριους επισκέπτες.

Στην είσοδο του Ιδρύματος το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί τη φωτογραφική έκθεση για τη ζωή και το έργο του Εθνάρχη Μακαρίου, στην οποία αποτυπώνονται οι αγώνες του για ελευθερία και επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού.

Το ΄Ιδρυμα,  στο πλαίσιο του  εορτασμού  για τα ονομαστήρια του αείμνηστου Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄, προσφέρει σε ειδική έκπτωση, 40%,  όλες τις εκδόσεις του (Άπαντα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ από Α-ΙΗ τόμο,  Εκκλησιαστικά ΄Απαντα Α-Β τόμο, Ιστορία της Κύπρου από Α-Στ τόμο, Μελέται και Υπομνήματα από Α-Ζ τόμο, Παροιμίες του Κυπριακού Λαού (3 τόμοι), Οδηγός Βυζαντινού Μουσείου, Ο ΄Ανθρωπος Μακάριος, Ποιήματα αφιερωμένα στον Αρχιεπίσκοπο και Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας 1954-1977, Προσκυνητάριο των Ιεροσολύμων κ.ά) από 19 Ιανουαρίου 2018 ως 17 Φεβρουαρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄,  στο τηλέφωνο 22 43 00 08,  από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 16:00  μ.μ. και Σάββατο από τις 9:00 π.μ. μέχρι τη 1:00 μ.μ.

αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ'

Print Friendly, PDF & Email

Share this post