Χριστουγεννιάτικες χορωδίες στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Χριστουγεννιάτικες χορωδίες στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα έψαλαν σήμερα, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο, χορωδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, μαθητές και λοιποί φορείς.

Τον Μακαριώτατο ξεκίνησαν να επισκέπτονται από το πρωί οι: φιλαρμονικές της Αστυνομίας,  της Εθνικής Φρουράς, της ΕΛ.ΔΥ.Κ.,  η χορωδία του Παγκυπρίου Γυμνασίου και του Δημοτικού Σχολείου Αποστόλου Βαρνάβα Δασουπόλεως, οι οποίοι έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και απέδωσαν επίκαιρους ύμνους, δημιουργώντας έτσι στο μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Κύπρου μία ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, η οποία «εισόδευσε» όλους μας με τον καλύτερο τρόπο στην «Μητρόπολη των εορτών».

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου εγκωμίασε όλες τις παραπάνω ομάδες για το έργο και την προσφορά τους και αναφέρθηκε στο σωτήριο και χαρμόσυνο μήνυμα της Ενανθρώπησης του Κυρίου. Ακολούθως, ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα, υγεία και ευτυχία στις οικογένειές τους, καθώς επίσης ειρήνη στην πολύπαθη πατρίδα μας.

Τις χορωδίες, που λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατόν να παρευρίσκεται ο Μακαριώτατος, υποδέχθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, ο οποίος και απηύθυνε επίκαιρο πνευματικό λόγο.

 

Αρχιμ. Τριφύλλιου Ονησιφόρου

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

 






Print Friendly, PDF & Email

Share this post