Ημερίδα Σχολής Γονέων Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου: «Ο λησμονημένος τρόπος της αγιότητας στη Νήσο των Αγίων» (25 Μαΐου 2019)

Ημερίδα Σχολής Γονέων Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου: «Ο λησμονημένος τρόπος της αγιότητας στη Νήσο των Αγίων» (25 Μαΐου 2019)

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου στα πλαίσια της Σχολής Γονέων διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Ο λησμονημένος τρόπος της αγιότητας στη Νήσο των Αγίων». Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Ι. Ναού της του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 η ώρα 9:30 π.μ.

Ομιλήτριες της Ημερίδας θα είναι η κ. Παναγιώτα Μάμα-Αγαπίου με θέμα «Πρότυπα ιστορικών μορφών που προάγουν τις αξίες του ευαγγελικού μυστηρίου», η κ. Αντωνία Κολιαράκη με θέμα «Με τον κατατρεγμό και την προσφυγιά στην ψυχή, λεβέντες, ως Έλληνες» και η κ. Ελεονώρα Παπαλεοντίου-Λουκά με θέμα «Το ν’ αγαπάς είναι φυσικό, το να συγχωρείς όμως, Θεανθρώπινο».

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα υπάρχει η δυνατότητα απασχόλησης παιδιών ηλικίας 4-9 χρονών σε αίθουσα του ναού. Οι θέσεις για τα παιδιά είναι περιορισμένες, γι’ αυτό παρακαλώ αν ενδιαφέρεστε δηλώστε στο τηλέφωνο 22554610 (ώρες γραφείου 7:30 -2).

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.    

 


 

ΗΜΕΡΙΔΑ:
Ὁ λησμονημένος τρόπος
τῆς ἁγιότητας
στὴ Νῆσο τῶν Ἁγίων

Σάββατο, 25 Μαΐου, Ὥρα 09:30΄ π.μ.
Αἴθουσα Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίας Σοφίας,
Στρόβολος

Ὁμιλίες:

Πρότυπα ἱστορικῶν μορφῶν
πού προάγουν τὶς ἀξίες
τοῦ εὐαγγελικοῦ μυστηρίου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΑΜΑ
Παιδοψυχίατρος, Συστημικὴ οἰκογενειακὴ
θεραπεύτρια ὑπαρξιακῆς προσέγγισης

Μὲ τὸν κατατρεγμὸ καὶ τὴν προσφυγιὰ
στὴν ψυχή, λεβέντες, ὡς Ἕλληνες

ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΛΙΑΡΑΚΗ
Ψυχολόγος, Εἰδικὴ Σύμβουλος Σταδιοδρομίας
καὶ Προαγωγῆς τῆς Οἰκογένειας

Τὸ ν’ ἀγαπᾶς εἶναι φυσικό,
τὸ νὰ συγχωρεῖς, ὅμως, Θεανθρώπινο

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΠΑΠΑΛΕΟΝΤΙΟΥ ΛΟΥΚΑ
Παιδαγωγός, Ἀν. Καθηγήτρια Ψυχολογίας

 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post