Επίσκεψη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων (Δευτέρα 30.9.2019)

Επίσκεψη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων (Δευτέρα 30.9.2019)

Τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019, εκ μέρους τους Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, υποδέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, εξ αφορμής της παρουσίας τους στην Κύπρο για την ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στην περιοχή του Σταυροβουνίου την περασμένη Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο Επίσκοπος Μεσαορίας καλωσόρισε τους αδελφούς εξ Ελλάδος στο κέντρο της Αποστολικής Εκκλησίας της Κύπρου, την Ιερά Αρχιεπισκοπή. Τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία και το ενδιαφέρον τους για τη νήσο μας και τους αγώνες του λαού μας για εθνική επιβίωση στα χώματα των πατέρων μας.

Μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου και μαζί με τις ευλογίες επέδωσε και τα αναμνηστικά δώρα του Αρχιεπισκόπου. Κατόπιν, ο επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων ευχαρίστησε και παρέδωσε την πλακέτα με το θυρεό της ομάδας Βατραχανθρώπων, με τιμητική αναφορά προς την Α. Μ. τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο.

Τους φιλοξενούμενους συνόδευε ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων κ. Νίκος Οικονομίδης, ο οποίος παρουσίασε τους φιλοξενούμενους και αναφέρθηκε στην αποστολή του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων και ευρύτερα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων-Ιερός Λόχος.

Προτού αναχωρήσουν για την επόμενη επίσκεψη, τη Βουλή των Αντιπροσώπων, δέχθηκαν μικρή ξενάγηση στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο από τον Επίσκοπο Γρηγόριο.

 

Από το Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας

Print Friendly, PDF & Email

Share this post