Ο Γερόλακκος εορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου (25/3/2020)

Ο Γερόλακκος εορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου (25/3/2020)

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι έχει προωθηθεί αίτημα στα Ηνωμένα Έθνη μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών για εκκλησιασμό στην Παναγία Ευαγγελίστρια στο Γερόλακκο, το Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020. Σε περίπτωση μη ευόδωσης της προσπάθειας, η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Μάμαντος και Παναγίας Γερολάκκου μαζί με το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα Σωματεία προσκαλούν τους συγχωριανούς στον πανηγυρικό Εσπερινό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής στη Λακατάμεια, την Τρίτη 24/3/2020, και ώρα 5.00 μ.μ., όπου ιερουργεί ο ομοχώριος Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυριάκος Κυριάκου.

Ανήμερα της εορτής, την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020, το πρωί θα τελεστεί θεία Λειτουργία στον ίδιο ιερό Ναό, προϊσταμένου του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Εκκλ. Επίτροπους: Κοινοτάρχη κ. Ιάκωβο Παρπέρη, τηλ. 99161184 και Πρωτοπρ. π. Κυριάκο Κυριάκου, τηλ. 99482486.

Τα υπόλοιπα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής είναι ο Πρωτοπρ. π. Σωτήριος Χριστοδούλου, ο κ. Κύπρος Θρουμπάρης και ο κ. Νικόλαος Χατζησοφοκλέους.

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή, για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Μάμαντος και Παναγίας Γερολάκκου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post