Οι Πρόσφυγες εκ Γερολάκκου εορτάζουν την Παναγία και τον Άγιο Μάμα (Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020)

Οι Πρόσφυγες εκ Γερολάκκου εορτάζουν την Παναγία και τον Άγιο Μάμα (Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020)

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας και Αγίου Μάμαντος Γερολάκκου, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα οργανωμένα Σύνολα του Γερόλακκου προσκαλούν τους χωριανούς σε εκκλησιασμό, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020, το πρωί, στον ι. ν. Αγίας Παρασκευής Λακατάμειας, όπου ιερουργεί ο Πρωτ. π. Κυριάκος Κυριάκου εκ Γερολάκκου.

Προεορτίως οι εκτοπισμένοι πρόσφυγες του Γερόλακκου θα τιμήσουν την Παναγία (8/9) και μεθεορτίως τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μάμαντος (2/9). Στο Γερόλακκο υπάρχουν δύο ναοί, ο ιστορικός ναός του Αγίου Μάμαντος και ο νεόδμητος ναός της Παναγίας.

Θα αναπαυθεί δέηση για την απελευθέρωση και επιστροφή στην κατεχόμενη γη μας, θα τελεστούν μνημόσυνα πάντων των τελειωθέντων κληρικών, κοινοταρχών, διδασκάλων, εκκλησιαστικών επιτρόπων, ευεργετών, πατέρων και αδελφών της κωμοπόλεως Γερολάκκου.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν άρτους και κόλλυβα. Για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουνε με τον Πρωτ. π. Κυριάκο Κυριάκου (τηλ. 99482486).

Τα υπόλοιπα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής είναι:

Πρωτ. π. Σωτήριος Χριστοδούλου

Ιάκωβος Παρπέρης (κοινοτάρχης)

Κύπρος Θρουμπάρης

Νικόλαος Χατζησοφοκλέους

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές για την επιτυχία του εκκλησιασμού των συγχωριανών μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Ιερείς, τους Ιεροψάλτες, την Εκκλησιαστική Επιτροπή και τον Χριστιανικό Σύνδεσμο Γυναικών Αγίας Παρασκευής Λακατάμειας.

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας και Αγίου Μάμαντος Γερολάκκου.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post