Η Κυθρέα εορτάζει τους ομοζύγους Αγίους Ανδρόνικο και Αθανασία (8-9 Οκτωβρίου 2022)

Η Κυθρέα εορτάζει τους ομοζύγους Αγίους Ανδρόνικο και Αθανασία (8-9 Οκτωβρίου 2022)

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή της Ενορίας των Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας της Κυθρέας, σε συνεργασία με το Δήμο και όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κυθρέας, προσκαλούν τους Κυθρεώτες και όλους τους πιστούς στον εορτασμό των Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας, τηρουμένων των Πρωτοκόλλων υγείας.

Το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022, 5.30 μμ., θα τελεστεί πανηγυρικός Εσπερινός στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.

Την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022, το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον ίδιο Καθεδρικό Ναό, προϊσταμένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.

Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων και επιστροφή σε συνθήκες ελευθερίας στην πατρώα γη. Επίσης, θα τελεστούν μνημόσυνα για όλους του τεθνεώτες Κυθρεώτες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εκκλησιασμό μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον Εκκλησιαστικό Επίτροπο, κ. Ανδρέα Κολιό, τηλ. 99671103.

Τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής: 

Στέλιος Δ. Νικολαΐδης,

Νίκος Ορφανίδης,

Ανδρέας Κολιός,

Ανδρούλα Χατζήμιχαήλ-Στυλιανοπούλου,

Χρίστος Χ. Γεωργιάδης.

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή, για την Εκκλησιαστική Επιτροπή της Ενορίας των Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας της Κυθρέας

Print Friendly, PDF & Email

Share this post