Οι κατεχόμενες ενορίες της Αρχιεπισκοπής εορτάζουν την Παναγία των Καθάρων (17-18 Απριλίου 2023)

Οι κατεχόμενες ενορίες της Αρχιεπισκοπής εορτάζουν την Παναγία των Καθάρων (17-18 Απριλίου 2023)

Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι οι Εκκλησιαστικές Επιτροπές σε συνεργασία με όλα τα οργανωμένα σύνολα των κατεχομένων ενοριών και κοινοτήτων εορτάζουν την Παναγία των Καθάρων στην προσφυγιά.

Τη Δευτέρα της Λαμπρής, 17 Απριλίου 2023, στις 11.00 π.μ., θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στο Συνοικισμό Άσπρες Στροβόλου, προϊσταμένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου, Προέδρου των κατεχομένων Εκκλησιαστικών Επιτροπών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Την Τρίτη της Λαμπρής, 18 Απριλίου 2023, το πρωί, θα τελεστεί Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ιερό Ναό.

Θα αναπεμφθεί δέηση υπέρ υγείας των απανταχού συμπατριωτών μας, απελευθέρωσης και επιστροφής στην κατεχόμενη πατρίδα μας, ανεύρεσης των αγνοουμένων και ανάπαυσης των ψυχών των οικείων μας που απεβίωσαν πριν και μετά την τουρκική εισβολή του 1974.

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εκκλησίας της Κύπρου www.churchofcyprus.org.cy και εγγραφείτε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο Ενημερωτικό Δελτίο στο: https://churchofcyprus.org.cy/61188

Επίσης μπορείτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected], να μας στείλετε παλαιό ή νέο υλικό για τις κατεχόμενες Εκκλησίες μας. Τηλέφωνο επικοινωνίας:22554611.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή Ανάσταση. Με τις πρεσβείες της Παναγίας των Καθάρων και με αναστάσιμη χαρά να ζήσουμε την ελευθερία της πατρίδας μας.

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, Γραφείο κατεχομένων ενοριών και κοινοτήτων (Διαμερίσματος Μεσαορίας)

1 Απριλίου 2023.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post