Σταθερή ανάκαμψη της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου μετά την επιτυχή επέμβαση την Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018, στο Λονδίνο.

Σταθερή ανάκαμψη της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου μετά την επιτυχή επέμβαση την Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018, στο Λονδίνο.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος εισήχθη στην  Κλινική The London Clinic στις 16 Οκτωβρίου 2018 υπό τη φροντίδα του καθηγητή Long Jiao και του καθηγητή Πάρη Τέκκη. Έχει υποβληθεί σε επιτυχή 3ωρη ρομποτικά υποβοηθούμενη αριστερή ηπατεκτομή και τμηματεκτομή στο δεξιό λοβό του ήπατος (μεταστεκτομή) δύο μικρών μεταστάσεων. Επιτόπια εύκαμπτη σιγμοειδοσκόπηση κατέδειξε ένα μικρό πολύποδα πάνω από την αναστόμωση ο οποίος αφαιρέθηκε. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Η μετεγχειρητική πορεία της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου εξελίσσεται ομαλά.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, μετά την επέμβαση ανάκαμψε, διατηρεί καλή διάθεση και αισθάνεται πολύ καλά. Αφού παρέμεινε για 48 ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της  Κλινικής The London Clinic, όπως ήταν προγραμματισμένο, ακολούθως επέστρεψε στο δωμάτιο νοσηλείας το απόγευμα της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου 2018, και αναμένεται σταθερή ανάκαμψη κατά τις επόμενες ημέρες.

Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο παρά Θεώ. Να επιστρέψει σύντομα στην πατρίδα για να συνεχίσει την Πρωθιεραρχική του διακονία επ΄ αγαθώ του Κυπριακού λαού.

Θα ακολουθήσει περαιτέρω έκθεση.

Από το Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Εκκλησίας της Κύπρου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post