Οι εκτοπισμένοι Κυθρεώτες εορτάζουν την Υπαπαντή του Κυρίου (1-2 Φεβρουαρίου 2026)

Οι εκτοπισμένοι Κυθρεώτες εορτάζουν την Υπαπαντή του Κυρίου (1-2 Φεβρουαρίου 2026)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας Χαρδακιωτίσσης Κυθρέας, ο Δήμος Κυθρέας, το Σωματείο «Οι Χύτροι» και όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κυθρέας εορτάζουν την Υπαπαντή του Κυρίου, εορτή της Εκκλησίας της Παναγίας Χαρδακιωτίσσης.

Την Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2026, ώρα 5:00 μ.μ., θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου και της Παναγίας της Οδηγήτριας, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Παλλουριώτισσα. Ακολούθως, θα ψαλεί η Παράκληση ενώπιον της εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Οδηγήτριας της Κυθρέας.

Του Εσπερινού θα προστεί και θα κηρύξει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Την επομένη, Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2026, θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ιερό Ναό.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να επικοινωνήσουν με το Γραφείο του Ναού της Παναγίας Παλλουριωτίσσης, τηλ. 22459760 ή με την Εκκλησιαστική Επίτροπο Παναγίας Χαρδακιωτίσσης, κ. Βέρα Χαραλάμπους, τηλ. 99416447.

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας Χαρδακιωτίσσης Κυθρέας

Share