Ευχετήριες Επιστολές του Μακαριωτάτου στον Πρόεδρο και στον Πρωθυπουργό Ελλάδος για τα Χριστούγεννα 2011

Πρόεδρος και τον Πρωθυπουργός Ελλάδος 2012

Ευχετήριες Επιστολές του Μακαριωτάτου στον Πρόεδρο και στον Πρωθυπουργό Ελλάδος για τα Χριστούγεννα 2011

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος απέστειλε προς την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και προς την Α.Ε. τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Λουκά Παπαδήμα τις ακόλουθες ευχετήριες επιστολές, αντίστοιχα:

 Επιστολή Α’

«Αυτού Εξοχότητα
Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
Κύριο Κάρολο Παπούλια
Προεδρικό Μέγαρο
Αθήνα-Ελλάδα

Εξοχώτατε κ. Πρόεδρε,

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους 2012, απευθύνουμε προς την Υμετέρα αγαπητή Εξοχότητα τις εγκάρδιες ευχές μας για πλούσιες τις ευλογίες και την ενίσχυση του εν Βηθλεέμ γεννηθέντος Χριστού.

Ευχόμαστε, ακόμη, όπως ο ενανθρωπήσας Χριστός ευλογήσει, ώστε κατά το νέο έτος 2012 συνεορτάσουμε και τη δικαίωση του κοινού μας αγώνα, με την απελευθέρωση του υπό κατοχή βορείου τμήματος της Κύπρου μας, και την αποκατάσταση της ελευθερίας και της δικαιοσύνης σε όλη την έκταση της νήσου μας.

Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά και ευλογημένα!

Με τις ευχές και την αγάπη μας
+ Ο ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ».

 

Επιστολή Β’

«Α.Ε. Πρωθυπουργό της Ελλάδος
Κύριο Λουκά Παπαδήμα
Μέγαρο Μαξίμου
Αθήνα -Ελλάδα.
Εξοχώτατε και αγαπητέ μας κ. Πρωθυπουργέ,

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους 2012, απευθύνουμε προς την Υμετέρα αγαπητή Εξοχότητα, τους εγκάρδιους χαιρετισμούς της αγάπης μας.

Ευχόμαστε όπως ο εν Βηθλεέμ τεχθείς Χριστός, στηρίζει την Υμετέρα Εξοχότητα εις το δύσκολο και υψηλό έργο Αυτής επ’ αγαθώ της Μητέρας Πατρίδας και του όπου γης Ελληνισμού.

Διαβεβαιώνουμε ότι η Εκκλησία της Κύπρου και ο Κυπριακός λαός γενικότερα, βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό των Ελλαδιτών αδελφών μας και τους συμπαραστεκόμαστε στις δύσκολες τούτες στιγμές της ιστορικής τους πορείας.

Ευχόμαστε, ακόμη, όπως το νέο έτος 2012 αποβεί το έτος δικαίωσης του αγώνα μας και της απελευθέρωσης της μαρτυρικής νήσου μας.

Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά, χαρούμενα και καρποφόρα!

Με τη βαθιά μας αγάπη και εκτίμηση
+ Ο ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ».

Print Friendly, PDF & Email

Share this post