Δηλώσεις Μακαριωτάτου μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής

Πρόεδρος Βουλής

Δηλώσεις Μακαριωτάτου μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής

Την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013, ο Μακαριώτατος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Γιαννάκη Ομήρου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, στο περιθώριο εκδήλωσης στο προαύλιο του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου, με την ευκαρία της ημέρας επιστροφής του Εθνάρχη Μακαρίου (7 Δεκεμβρίου 1974) και με τη συμμετοχή της ΕΔΕΚ.

Σε δηλώσεις του, μετά από εκδήλωση, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου ανέφερε ότι δεν θα ήθελε να σχολιάσει τα όσα είπε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας ή οποιοσδήποτε άλλος για το πρόσωπό του.

Επισήμανε, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος, ότι συμφωνεί πλήρως με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Γιαννάκη Ομήρου ότι «θα πρέπει να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν πάρει μίζες, όσοι έκλεψαν γιατί όλοι αυτοί έφεραν τον τόπο σε αυτά τα οικονομικά χάλια που βιώνει ο λαός μας και ένα μέρος του λαού κατάντησε να πεινά».

Αφορμή για τις δηλώσεις αυτές στάθηκαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται να πρόσφερε χορηγία προς κόμμα, αλλά και οι αιχμές του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας για την κριτική που ασκεί ο Αρχιεπίσκοπος στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post