Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Εκκλησιασμός των αθλητών των Special Olympics Cyprus

Special Olympics Cyprus

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Εκκλησιασμός των αθλητών των Special Olympics Cyprus

Με τις ευλογίες της Α. Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου, την Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Της του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, ο Εκκλησιασμός, των αθλητών και των οικείων τους, των προπονητών, των συνοδών αθλητών και των παραγόντων των Special Olympics Cyprus.

Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, ο οποίος, στην ομιλία του, παρουσίασε στο εκκλησίασμα τους αθλητές. Ακολούθως, μετέφερε στους αθλητές τις πατρικές ευχές και την αγάπη της Α. Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος απουσίαζε λόγω εκκλησιαστικής αποστολής στο Λίβανο. Επίσης, ο Επίσκοπος Μεσαορίας, υπογράμμισε ότι όλος ο λαός, το πλήρωμα της Εκκλησίας συνοδεύουν με τις ευχές τους όλους τους αθλητές μας στους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες στις ΗΠΑ. Ήδη, όλοι τους κέρδισαν χρυσό μετάλλιο στις καρδιές μας.

Ο Εκκλησιασμός εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας των αθλητών μας για τους Special Olympics στο Los Angeles των Η.Π.Α., για τους οποίους η Κυπριακή αποστολή αναχωρεί το πρωί της 20ης Ιουλίου 2015.

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,
19 Ιουλίου 2015.

Έκθεση φωτογραφιών

Print Friendly, PDF & Email

Share this post