Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄ επισκέφθηκε τους ασθενείς στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄ επισκέφθηκε τους ασθενείς στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄ επισκέφθηκε τους ασθενείς στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου

 Ευχές και δώρα μοίρασε τη Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014,  ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος Β΄ στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Μιλώντας μετά το πέρας της επίσκεψης  του  είπε «όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Ανάσταση ήρθαμε εδώ  είδαμε τους αρρώστους μας από κοντά, τους χαιρετήσαμε με τον Αναστάσιμο χαιρετισμό «Χριστός Ανέστη»,  τους ευχηθήκαμε ταχεία ανάρρωση και όπως πάντοτε τους ενθαρρύνομε, και τους  λέμε ότι οι γιατροί μας είναι καλοί, είναι σε καλά χέρια έκαστος των ασθενών».

Εκτίμησε επίσης πως το ΓΝ Πάφου βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα και ευχήθηκε όπως αυτή η ανοδική πορεία  συνεχιστεί για το καλό του λαού μας και της επαρχίας όλης.

Εμείς, σημείωσε, «θα χαιρόμεθα πάντοτε να βλέπουμε το νοσοκομείο να ανεβαίνει συνεχώς. Οι γιατροί εδώ, επειδή είναι μικρή η κοινότητα  ο ένας είναι φίλος με τον άλλο. Όλοι μαζί αγωνίζονται για να προσφέρουν τον καλό εαυτό τους στους ασθενείς μας  και τα αποτελέσματα είναι θετικά όπως πάντοτε».

Η ευχή μας είπε, είναι  αυτή. Να υπάρχει καλή συνεργασία , αγάπη, ενδιαφέρον  και να προσφέρουν ολόκληρο τον καλόν εαυτό τους στην υπηρεσία  ανθρώπων, κατέληξε.

Για να υπάρχουν υγιείς άνθρωποι πρέπει να υπάρχουν οι δεδομένες σωστές συνθήκες δήλωσε ο Διευθυντής του ΓΝ Πάφου Δρ Σπύρος Γεωργίου. Στις σημερινές  συνθήκες που περνά ο τόπος μας είπε,  με την μοιρασμένη Κύπρο,  την οικονομική κρίση σίγουρα όλα αυτά έχουν επίπτωση και στην υγεία.
Ευχήθηκε τέλος σε όλο τον Κυπριακό λαό Καλή Ανάσταση και να γίνει κάτι ώστε και η Κύπρος να πάει μπροστά.

Τις ευχές του για Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά έστειλε και ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας. Ευχόμαστε είπε « Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους τους συμπατριώτες μας και όπως η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την  Ανάσταση και στον τόπο μας και  την ανάκαμψη της εθνικής μας οικονομίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

Share this post