Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Λειτουργίες-Χοροστασίες κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα (Απρίλιος 2014)

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Λειτουργίες-Χοροστασίες κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα (Απρίλιος 2014)

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ – ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΕΣ
ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΡΙΜΥΘΟΥΝΤΟΣ κ. ΒΑΡΝΑΒΑ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, 2014

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας την Κυριακή των Βαΐων, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Αθηαίνου. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, κατά την ακολουθία του Νυμφίου, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού Αλάμπρας.

Τη Μεγάλη Δευτέρα, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου στη Λεμεσό.. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, κατά την ακολουθία του Νυμφίου, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Σιας.

Τη Μεγάλη Τρίτη, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ιερά Μονή Αγίας Θέκλης στη Μοσφιλωτή. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, κατά την ακολουθία του Νυμφίου, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νήσου.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο παρά το Επισκοπείο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά στη Βάβλα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, κατά την ακολουθία των Αγίων Παθών, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ψεματισμένου.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, το πρωί, κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Μοδέστου Κοφίνου. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, κατά την ακολουθία του Επιταφίου, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου.

Το Μεγάλο Σάββατο, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Πέρα Χωρίου.

Την Αγία και Μεγάλη Κυριακή του Πάσχα θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία της Αναστάσεως στο Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας Ιδαλίου.

Τη Δευτέρα της Διακαινησίμου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο παρά το Επισκοπείο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή.

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος,
11 Απριλίου 2014.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post