Έκλεισε τις πύλες η 38η Διεθνής Κρατική Έκθεση Κύπρου

Έκλεισε τις πύλες η 38η Διεθνής Κρατική Έκθεση Κύπρου

Οι προσκυνηματικές διαδρομές στα μονοπάτια της πίστης και της φύσης της πατρίδας μας δέχθηκαν πολλούς επισκέπτες της 38ης Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου, στο Περίπτερο 7.

Οι άνθρωποι του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου ευχαριστούν όλους τους επισκέπτες, που ο καθένας με τον τρόπο του συνέβαλε στην επιτυχία της όλης παρουσίας της παγκόσμιας χριστιανικής κληρονομιάς της πατρίδας μας με όλα τα προσφερόμενα μέσα.

Να υπογραμμιστεί ότι η όλη προσπάθεια αγκαλιάστηκε και υποστηρίχθηκε από την Αρχιεπισκοπή, τις Μητροπόλεις και τα Μοναστήρια μας.

Εν πρώτοις ευχαριστούμε την Α. Μ. τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομο, εμπνευστή της ιδρύσεως του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων. Ευχαριστίες εκφράζουμε και προς όλη την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Κύπρου, για την ποικιλότροπη συμπαράσταση.

Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες και ιδιαίτερα τους 3.500 και πλέον, επισκέπτες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013, στο Περίπτερο 7.

Επίσης, ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου και τον κ. Ανδρέα Ξιναρή με τους συνεργάτες του, που μας βοήθησαν στη διαμόρφωση του Περιπτέρου, καθώς επίσης όλους τους χορηγούς, συνεργάτες και συμπαραστάτες στο πολύπλευρο έργο του Γραφείου μας.

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των ηλεκτρονικών, έντυπων, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών ΜΜΕ για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον για την κάλυψη και προβολή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς την Επίτροπο Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου και τους συνεργάτες της, που συνέβαλαν τα μέγιστα στο συνδυασμό των διαδρομών στα μονοπάτια της πίστης και της φύσης.

Τέλος, εκ βάθους καρδίας εκφράζονται προς όλους τους εθελοντές-συνεργάτες του Συνοδικού Γραφείου, οι οποίοι αναδεικνύονται οι ήρωες της όλης προσπάθειας.

Από τη Γραμματεία του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post