Προτάσεις Προσκυνηματικών Διαδρομών στη 2η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Κύπρου

Προτάσεις Προσκυνηματικών Διαδρομών στη 2η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Κύπρου

Οι επισκέπτες της 2ης Διεθνούς Εκθέσεως Βιβλίου Κύπρου, στο Παραλίμνι, από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου 2012, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν διαδρομές που οδηγούν στα Μοναστήρια και τις Εκκλησίες της πατρίδας μας, όπου εκεί συναντούν το αφθεντικό βίωμα της πίστης και της αγάπης μέσα από το φρόνημα της Ορθόδοξης Εκκλήσίας.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης έχουν την ευκαιρία, σε ειδικό διαμορφωμένο περίπτερο, να επιλέξουν προσκυνηματικές περιηγήσεις που θα τους φέρουν πιό κοντά στην παράδοση, την ιστορία και τον Χριστιανικό Πολιτισμό της Παλαίφατης Εκκλησίας της Κύπρου.

Οι συνεργάτες του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων με πολλή χαρά θα ενημερώσουν τους μαθητές. Επίσης, θα απαντήσουν σε ερωτήματά τους, θα δώσουν πληροφορίες και θα προσφέρουν το χάρτη του Γραφείου για τα Ιερά Προσκυνήματα της νήσου μας, καθώς και άλλο έντυπο ή ηλεκτρονικό υλικό που μας προσφέρουν Μητροπόλεις, Μονές, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και άλλοι αρμόδιοι οργανισμοί με τα θέματα του Θρησκευτικού Τουρισμού.

Ταυτόχρονα, οι συνεργάτες του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων θα θεωρήσουν πολύτιμη την ευκαιρία επικοινωνίας και συνεργασίας με όλους τους επισκέπτες, ιδιαίτερα τους φίλους εκπαιδευτικούς και αγαπητούς μαθητές και μαθήτριες. Η ευκαιρία συγκέντρωσης νέων πληροφοριών και ενημερωτικού υλικού, το οποίο αφορά τα Ιερά Προσκυνήματα της Μητροπολιτικής περιφέρειας Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, αναμφίβολα θα συμβάλει ακόμη περισσότερο στην προβολή και προώθηση των Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της πατρίδας μας. Προς τον σκοπό αυτό θα υπάρχει, στο Περίπτερο, σχετικό έντυπο επικοινωνίας και συνεργασίας.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά.

Με την ευκαιρία συγχαίρουμε του διοργανωτές, τους ευχαιριστούμε για τη συνεργασία και ταυτόχρονα ευχαριστούμε όλους όσοι μας προσέφεραν υλικό ή μας συμπαραστάθηκαν στην ετοιμασία και διακόσμηση του Περιπτέρου.

Από το Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου.

Προτάσεις Προσκυνηματικών Διαδρομών στη 2η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Κύπρου1

Print Friendly, PDF & Email

Share this post