Οι Προσκυνηματικές Περιηγήσεις στην Εβδομάδα Πολιτισμού

Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων

Οι Προσκυνηματικές Περιηγήσεις στην Εβδομάδα Πολιτισμού

Οι επισκέπτες της Β΄ Εβδομάδας Πολιτισμού και Βιβλίου έχουν την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, να γνωρίσουν διαδρομές και μονοπάτια που οδηγούν στα Μοναστήρια και τις Εκκλησίες της πατρίδας μας, όπου εκεί έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν το βίωμα της πίστης, της αγάπης και της ελπίδας, που διατηρείται διαχρονικά σταθερά από την  Αγία μας Ορθόδοξο Εκκλησία.

Οι νέοι και όλοι οι επισκέπτες της Έκθεσης έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή τις ημέρες του Οκτωβρίου 2012, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν προσκυνηματικές περιηγήσεις που θα τους φέρουν πιό κοντά στην παράδοση, την ιστορία και τον παγκόσμιο Χριστιανικό Πολιτισμό της Αποστολικής Εκκλησίας της Κύπρου.

Όλοι οι ενδιαφέρομενοι επισκέπτες της Έκθεσης έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους συνεργάτες του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, οι οποίοι με πολλή χαρά θα ενημερώσουν, θα απαντήσουν σε ερωτήματα, θα δώσουν πληροφορίες και θα προσφέρουν το χάρτη του Γραφείου για τα Ιερά Προσκυνήματα της νήσου μας, καθώς και άλλο έντυπο ή ηλεκτρονικό υλικό που μας προσφέρουν Μητροπόλεις, Μονές, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και άλλοι αρμόδιοι οργανισμοί με τα θέματα του Θρησκευτικού Τουρισμού .

Επίσης, οι συνεργάτες του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, θα θεωρήσουν πολύτιμη την ευκαιρία επικοινωνίας και συνεργασίας με όλους τους επισκέπτες, ιδιαίτερα τους φίλους εκπαιδευτικούς και αγαπητούς μαθητές και μαθήτριες. Η ευκαιρία συγκέντρωσης νέων πληροφοριών και ενημερωτικού υλικού, το οποίο αφορά τα Ιερά Προσκυνήματα αναμφίβολα θα συμβάλει ακόμη περισσότερο στην προβολή και προώθηση των Προσκυνηματικών Περιηγήσεων στην Κύπρο. Προς τον σκοπό αυτό θα υπάρχει, στο Περίπτερο, σχετικό έντυπο επικοινωνίας και συνεργασίας.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά στο Περίπτερο του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, στον περίβολο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, σύμφωνα με τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Β΄ Εβδομάδας Έκθεσης Πολιτισμού και Βιβλίου.

Με την ευκαιρία συγχαίρουμε του διοργανωτές, τους ευχαιριστούμε για τη συνεργασία και ταυτόχρονα ευχαριστούμε όλους όσοι μας προσέφεραν υλικό ή μας συμπαραστάθηκαν στην ετοιμασία και διακόσμηση του Περιπτέρου.

Από το Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου

Οι Προσκυνηματικές Περιηγήσεις στην Εβδομάδα Πολιτισμού

Print Friendly, PDF & Email

Share this post