Συμμετοχή του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων στη 17η Έκθεση “Ταξίδι” 2014

Συμμετοχή του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων στη 17η Έκθεση “Ταξίδι” 2014

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο της 17ης έκθεσης Ταξίδι 2014 που οργανώθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία». Η έκθεση ήταν ανοικτή από την Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014, μέχρι την Κυριακή, 27 Απριλίου 2014. Στην έκθεση συμμετείχαν με δικά τους περίπτερα, διοργανωτές ταξιδιών, αεροπορικές εταιρείες, εθνικοί και τοπικοί οργανισμοί τουρισμού, περιφερειακές διοικήσεις της Κύπρου και της Ελλάδας, ξενοδοχεία της Κύπρου και του εξωτερικού, ξένες χώρες και άλλοι εμπλεκόμενοι σε ταξίδια και διακοπές. Στα πλαίσια της έκθεσης το Γραφείο Προσκυνηματικών  Περιηγήσεων πρόβαλε και προώθησε τον προσκυνηματικό τουρισμό και τα ιερά προσκυνήματα της Εκκλησίας της Κύπρου.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος επισκέφθηκε το κάθε περίπτερο και ενημερώθηκε για το έργο του κάθε οργανισμού.

Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες, ντόπιους και ξένους,  που κατά τη διάρκεια του τριημέρου επισκέφθηκαν το περίπτερό μας και έζησαν την εκκλησιαστική φιλοξενία, καθώς και όλους τους  συμπαραστάτες στο έργο της προβολής και προώθησης των ιερών προσκυνημάτων και της εκκλησιαστικής μας κληρονομιάς.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες του Γραφείου οι οποίοι, με χαρά και με πολλή ευγένεια, όπως αρμόζει στην εκκλησιαστική μας παράδοση, υποδέχθηκαν και ενημέρωσαν τους επισκέπτες.

Από το Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post