Επισκέψεις σε ευαγή Ιδρύματα με την ευκαιρία των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου

Επισκέψεις σε ευαγή Ιδρύματα με την ευκαιρία των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου

Με τις ευλογίες της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, μαζί με τους συνεργάτες του και τους Ιερείς των ενοριών μας, πραγματοποίησε τακτικές ποιμαντικές επισκέψεις σε ευαγή ιδρύματα, στέγες ευγηρίας, στέγες φροντίδας ηλικιωμένων και πολυδύναμα κέντρα ηλικιωμένων, καθώς επίσης και σε στέγες παιδιών και εφήβων, όπου σε ορισμένες από τις επισκέψεις επίτέλεσε Αγιασμό. Τούτο γίνεται ιδιαιτέρως αυτές τις ημέρες, με την ευκαιρία των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ο Επίσκοπος Μεσαορίας, είχε την ευκαιρία άμεσης επικοινωνίας με τους ενοίκους και το προσωπικό των Ιδρυμάτων. Απάντησε σε επίκαιρα ερωτήματα που του υπέβαλαν και μετάφερε σε όλους τις ευχές και την πατρική αγάπη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας.

Συγχάρηκε το προσωπικό των ευαγών ιδρυμάτων της Λευκωσίας, καθώς και τους Ιερείς των ενοριών μας που διατηρούν άριστη ποιμαντική επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Την παραμονή των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από μουσική ομάδα στο Μακάρειο και στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η ομάδα αποτελείτο από ιεροψάλτες, μουσικούς και οργανοπαίχτες παραδοσιακών μουσικών οργάνων.

Η ψυχή της πολυπληθούς παρέας ήταν ο Ιεροφάλτης κ. Τάκης Παντελή από την κατεχόμενη Μια Μηλιά, με τα παιδιά, τα εγγόνια και τους μαθητές του.

Επικεφαλής της ομάδας, ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, ο οποίος, μαζί με τα δώρα από όλη την ομάδα προσέφερε και τις ευλογίες της Εκκλησίας μας και τις πατρικές ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου.

Από το Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Εκκλησίας της Κύπρου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post