Λειτουργίες – Χοροστασίες Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Τριμυθούντος κ. Βαρνάβα κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, 2019

Λειτουργίες – Χοροστασίες Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Τριμυθούντος κ. Βαρνάβα κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, 2019

Το ερχόμενο Σάββατο, του Λαζάρου, 20 Απριλίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Μοσφιλωτής. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα χειροτονήσει σε Πρεσβύτερο τον διάκονο Χρήστο Παπασιάντη.

Tην Κυριακή των Βαΐων, θα λειτουργήσει στo παρά το Επισκοπείο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ψεματισμένου.

Τη Μεγάλη Δευτέρα, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο παρά το Επισκοπείο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιακώβου του Πέρσου Χοιροκοιτίας.

Τη Μεγάλη Τρίτη, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο παρά το Επισκοπείο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Πέρα Χωρίου.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο παρά το Επισκοπείο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα τελέσει το Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά, παρά το χωρίο Βάβλα.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στο παρά το Επισκοπείο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Αγίων Παθών στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου Ολυμπίων.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης στον Ιερό Ναό Αγίου Μοδέστου Κοφίνου. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Αθηαίνου.

Το Μεγάλο Σάββατο, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κόρνου.

Την Αγία και Μεγάλη Κυριακή του Πάσχα θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου της Αναστάσεως και ακολούθως θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας Ιδαλίου.

Στις 6:00μ.μ., Κυριακή του Πάσχα, θα τελέσει τον Εσπερινό της Αγάπης στο παρά το Επισκοπείο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή.

Τη Δευτέρα της Διακαινησίμου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο παρά το Επισκοπείο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή.

 

 

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος,

13 Μαρτίου 2019.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post