Οι δικηγόροι της Λευκωσίας τίμησαν τον Άγιο Ιερομάρτυρα Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη

Οι δικηγόροι της Λευκωσίας τίμησαν τον Άγιο Ιερομάρτυρα Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη

Τον Άγιο Ιερομάρτυρα Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη τίμησαν κατά τον δέοντα τρόπο οι δικηγόροι της Λευκωσίας. Σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας το πρωί της Πέμπτης, 3 Οκτωβρίου 2019, ανήμερα της εορτής του Αγίου Διονυσίου τελέστηκε Αγιασμός από τον Επίσκοπο Μεσαορίας κ. Γρηγόριο.

Στον Αγιασμό παρευρέθηκαν η Πρόεδρος και μέλη του Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, Δικαστές Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, Δικαστές Ανωτάτου Δικαστηρίου, όπως επίσης Πρωτοκολλητές και Δικηγόροι.

Ο Μεσαορίας Γρηγόριος απευθυνόμενος προς όλους του παρευρισκόμενους τούς επαίνεσε και τούς ευχήθηκε να έχουν υγεία  και έτη πολλά. Επισήμανε πόσο αναγκαίο είναι, κατεξοχήν στις ημέρες μας, να τους διακρίνει η σοφή και καθαρή σκέψη, την οποία να εκφράζουν με θάρρος επιτελώντας το έργο τους κατά τον καλύτερο τρόπο με γνώμονα την εξυπηρέτηση των ανθρώπων αλλά και προσβλέποντας στην ευρύτερη πρόοδο, ευημερία και δικαίωση της κοινωνίας και του λαού μας.

Ο Επίσκοπος Γρηγόριος δεν παρέλειψε να επιδαψιλεύσει προς όλους τους παρισταμένους τις πατρικές ευχές και ευλογίες, καθώς και την εκτίμηση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου.

Η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, κ. Χρύσω Ιωαννίδου, ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο για την παρουσία του και τις ευχές του. Ακολούθησε κέρασμα από τους εορταστές δικηγόρους.

 

Από το Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας

Print Friendly, PDF & Email

Share this post