Αγιασμός στο Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας Κύπρου (14 Οκτωβρίου 2019)

Αγιασμός στο Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας Κύπρου (14 Οκτωβρίου 2019)

Κατόπιν πρόσκλησης του Τμήματος Τροχαίας ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος τέλεσε τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, Αγιασμό για τους αστυνομικούς και τους υπάλληλους του Τμήματος, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας κ. Γιαννάκη Χαραλάμπους.

Κατόπιν πρόσκλησης του Τμήματος Τροχαίας, ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος τέλεσε τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, Αγιασμό για τους αστυνομικούς και τους υπάλληλους του Τμήματος, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας κ. Γιαννάκη Χαραλάμπους.

Ο Θεοφιλέστατος μίλησε στους παρόντες για το σπουδαίο και αναγκαίο ρόλο που έχουν στη διατήρηση της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για το έργο που επιτελούν για το καλό της κοινωνίας και την ασφάλεια των πολιτών. Τέλος, τους μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου και προσέφερε την εικόνα των Αγίων πέντε Επισκόπων Κυθρέας, ως ευλογία.

Ακολούθως, προσφέρθηκε κέρασμα κατά τη διάρκεια του οποίου ο Επίσκοπος Μεσαορίας απάντησε σε ερωτήματα των παρευρισκομένων.

 

Διακ. Ανδρέας Ματέι
Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Εκκλησίας της Κύπρου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post