Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στον Καθεδρικό Ναό του Σάρλοτ Αμερικής για την εορτή της Υπαπαντής

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στον Καθεδρικό Ναό του Σάρλοτ Αμερικής για την εορτή της Υπαπαντής

Μετά την επιτυχή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο παρεπιδημών στην Αμερική Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος και αφού έλαβε χθες Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 εξιτήριο από την κλινική στην οποία νοσηλεύτηκε για μία μέρα, σήμερα Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, ανήμερα τής εορτής τής Υπαπαντής, παρέστη συμπροσευχόμενος στο Ιερό Βήμα τού περικαλλούς Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος στο Σάρλοτ, όπου και μετέλαβε των αχράντων μυστηρίων.

Ο ιερατικός προϊστάμενος τού ναού π. Βασίλειος Τσουρλής καθώς και το εκκλησίασμα τού ναού, υποδέχθηκε με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα τον Προκαθήμενο τής Εκκλησίας Κύπρου και τη συνοδεία του. Να αναφερθεί ότι στη Θεία Λειτουργία, μαζί με τούς υπόλοιπους ύμνους, εψάλη και το απολυτίκιο τού ιδρυτού και προστάτου τής Εκκλησίας τής Κύπρου αποστόλου Βαρνάβα.

Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τις σπάνιες αυτές ευκαιρίες με ομαδικές φωτογραφίες μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, τόσο στον Ιερό Ναό, όσο και στην παρακείμενη αίθουσα, όπου παρετέθη κέρασμα και εψάλη πολυχρονισμός τού Μακαριωτάτου.

Αρχιμ. Τριφύλλιος Ονησιφόρου
Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post