Ιερά Μητρόπολις Λεμεσού: Ανακοινώσεις Μαΐου 2020

Ιερά Μητρόπολις Λεμεσού: Ανακοινώσεις Μαΐου 2020

Από τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 30 Μαΐου θα εορτασθεί εκ μεταθέσεως η εορτή του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου. Την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 5 μμ, θα τελεσθεί ο εσπερινός και την επομένη το πρωί θα τελεσθεί ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνεται ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία για τους τελειοφοίτους μαθητές. Η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί κατά την διάρκεια της αγρυπνίας την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 11:30 μμ, στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής. Η αγρυπνία θα αρχίσει στις 8:30 μμ, με τον εσπερινό και την ακολουθία του όρθρου. Της Θείας Λειτουργίας θα προεξάρχει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αθανάσιος. Σε όλους του τελειόφοιτους θα δοθεί από τον Πανιερώτατο αναμνηστικό δώρο.  

Η Επιτροπή Ανεγέρσεως του Ιερού ναού Αγίου Πορφυρίου σας πληροφορεί ότι η κλήρωση του λαχνού που περιλαμβάνει ένα αυτοκίνητο FordKA+, που ήταν προγραμματισμένη για τις 30 Απριλίου 2020, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων έχει μετατεθεί με άδεια του Υπουργείου Οικονομικών για την 22α Δεκεμβρίου του 2020.

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι το Κεντρικό της βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέου, θα λειτουργεί κανονικά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί μέχρι τις 1:30 μετά το μεσημέρι. Το βιβλιοπωλείο Σήμαντρο που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού θα λειτουργεί κανονικά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι και από τις 4:15 το απόγευμα έως τις 8:15 το βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το Σάββατο το βιβλιοπωλείο Σήμαντρο θα είναι ανοικτό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αθανάσιος θέλοντας να βρίσκεται πιο κοντά στο ποίμνιο του, εγκαινίασε μια καινούργια ζωντανή εκπομπή στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως με τίτλο: «Χριστώ τω Θεώ παραθώμεθα». Μια εκπομπή πνευματικής επικοινωνίας και πατρικής αγάπης με τους ακροατές του Σταθμού μας και τις δικές τους τηλεφωνικές παρεμβάσεις. Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 9:00 με 10:00 το βράδυ. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: (0357) 25820777.

Από τον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας ζητείτε νεωκόρος. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 99767188.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού

Print Friendly, PDF & Email

Share this post